• Ny
    Swanson - Magnesium (Lactate), 84mg - 120 caps

Swanson - Magnesium (Lactate), 84mg - 120 caps

267 kr
Inkl. moms
Öka ditt dagliga intag av magnesium med Swanson Premium Brand Magnesium Lactate! Varje kapsel levererar 84 mg elementärt magnesium och är skonsam mot magen. Perfekt för benhälsa, muskelfunktion och avslappning. Beställ idag och ge din hälsa en boost!

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 4 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-05-01 och 2024-05-02 med hemleverans, via ombud eller box.

Swanson - Magnesium (Lactate), 84mg - 120 kapslar

Fördelar av Swanson Premium Brand Magnesium Lactate

  • Hjälper till att öka det dagliga intaget av magnesium
  • Laktosfri och skonsam mot magen
  • Levererar 84 mg elementärt magnesium per kapsel
  • Bildad genom att förena magnesium med mjölksyra
  • Tolereras ofta bättre än andra former av magnesiumtillskott

Öka ditt dagliga intag av magnesium

Swanson Premium Brand Magnesium Lactate är ett mineraltillskott som hjälper till att öka ditt dagliga intag av magnesium. Magnesium är en viktig mineral som spelar en roll i många biologiska processer i kroppen. Det är involverat i över 300 enzymsystem och är nödvändigt för att upprätthålla en optimal hälsa.

Magnesium är känt för att stödja benhälsa, muskelfunktion och energiproduktion. Det hjälper också till att upprätthålla en normal hjärtrytm, reglera blodtrycket och främja en avslappnad känsla i kroppen. Dessutom är magnesium viktigt för en frisk nervfunktion och bidrar till att förbättra sömnkvaliteten.

Swanson Premium Brand Magnesium Lactate innehåller 84 mg elementärt magnesium per kapsel. Denna dos är perfekt för dem som behöver bara lite mer av detta viktiga mineral för att stärka sitt dagliga intag. Varje kapsel är noggrant framställd för att vara skonsam mot magen och tolereras ofta bättre än andra former av magnesiumtillskott.

Magnesiumlaktat - Laktosfri och lätt på magen

En vanlig missuppfattning är att laktater, inklusive magnesiumlaktat, innehåller laktos. Men faktum är att laktater är laktosfria och bildas genom att förena mineralet med mjölksyra. Denna process resulterar i en kemisk förening som innehåller magnesium och laktat, men inte laktos.

Denna laktosfria form av magnesium, som Swanson Premium Brand Magnesium Lactate erbjuder, är idealisk för personer med laktosintolerans eller de som vill undvika laktos i sina kosttillskott. Den skonsamma naturen hos magnesiumlaktat gör det också lätt på magen och tolereras väl av de som vanligtvis har svårt att ta andra former av magnesiumtillskott.

Forskning om magnesium och dess hälsofördelar

Forskning har visat att magnesium spelar en viktig roll i vår hälsa och välbefinnande. Studier har kopplat magnesiumtillskott till följande hälsofördelar:

  • Benhälsa: Magnesium är en viktig komponent i benstrukturen och bidrar till att upprätthålla starka och friska ben. Det hjälper till att öka bentätheten och kan minska risken för benskörhet och frakturer.
  • Muskelfunktion: Magnesium är involverat i muskelfunktion och kan bidra till att minska muskelkramp och spasmer. Det hjälper också till att främja avslappning och återhämtning efter fysisk ansträngning.
  • Energi och uthållighet: Magnesium är nödvändigt för att producera och använda energi i kroppen. Det är involverat i produktionen av adenosintrifosfat (ATP), vilket är kroppens primära energikälla. Tillräckliga nivåer av magnesium kan hjälpa till att bekämpa trötthet och öka uthålligheten.
  • Hjärthälsa: Magnesium är viktigt för att upprätthålla en normal hjärtrytm och reglera blodtrycket. Studier har visat att personer med låga magnesiumnivåer kan ha en ökad risk för hjärt-kärlsjukdomar, inklusive högt blodtryck, hjärtinfarkt och stroke.
  • Avslappning och sömnkvalitet: Magnesium hjälper till att främja avslappning i kroppen genom att reglera signalsubstanser och nervaktivitet. Det kan bidra till att lindra stress, ångest och sömnproblem, vilket resulterar i bättre sömnkvalitet och en mer avslappnad känsla.

Dessa är bara några av de hälsofördelar som magnesium kan erbjuda. Det är viktigt att notera att enskilda resultat kan variera, och det är alltid bäst att rådgöra med en läkare eller annan kvalificerad hälsoexpert innan du påbörjar något nytt tillskott.

Ta hand om din hälsa med Swanson Premium Brand Magnesium Lactate

Swanson Premium Brand Magnesium Lactate är ett pålitligt och högkvalitativt tillskott som kan hjälpa dig att öka ditt dagliga intag av magnesium. Varje kapsel innehåller 84 mg elementärt magnesium och är skonsam mot magen.

Med Swanson Premium Brand Magnesium Lactate kan du vara säker på att du får ett välformulerat tillskott som stöder din hälsa och välbefinnande. Laktosfri och lätt på magen, det är perfekt för dem som behöver bara lite mer av detta viktiga mineral för att stärka sitt dagliga intag.

Ta hand om din hälsa och ge ditt system en boost med Swanson Premium Brand Magnesium Lactate. Beställ idag och upptäck fördelarna med detta populära mineraltillsk ott!

0087614115252
53 objekt

Särskilda referenser

ean13
0087614115252
Produktinformation
Tillverkarens namn: Swanson
Produktnamn: Magnesium Lactate, 84mg - 120 kapslar
Produktbeskrivning: Kosttillskott i kapselform innehållande mineraler.
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Kapsel
Portioner per förpackning: 120
Mängd per servering: Magnesium (från Magnesium Lactate) 84 mg
Ingredienser: Magnesium (från Magnesium Lactate)
Andra ingredienser: Gelatin, mikrokristallin cellulosa (växtfiber), magnesiumstearat, mediumkedjiga triglycerider (palmolja).
Rekommenderad användning: Som kosttillskott, ta en kapsel två gånger om dagen med vatten.
Varning Endast för vuxna. Rådfråga din vårdgivare innan du använder denna eller någon annan produkt om du är gravid eller ammar, tar medicin eller har en medicinsk åkomma. Förvaras utom räckhåll för barn. Använd inte om förseglingen är bruten. Förvaras svalt och torrt.
Enhetstyp: Kapslar
Nettovikt: 160g
Produkt-ID (SKU): P31286
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 087614115252
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Puritan's Pride - Magnesium With Zinc - 100 Tablets
  • Ny

Puritan's Pride - Magnesium With Zinc - 100...

128 kr
Tillgänglighet: 128 I lager
Få en boost för ditt immunsystem och celltillväxt med vårt kosttillskott för mineraler. Innehåller magnesium för benhälsa och muskelfunktion samt zink för immunsystemet och hudens hälsa. Forskning visar att tillskottet kan förbättra immunsystemet och minska risken för sjukdomar. Ta hand om din hälsa på ett enkelt sätt!