CLA 3600 - Core Series - 90 softgels

305 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Gör din beställning inom 6 timmar och 53 minuter och få det levererad mellan den 2022-12-12 och 2022-12-13 med DHL, närmaste ombud

Beskrivning

Det finns ett stimuleringsfritt sätt att hjälpa till med fettminskning och bevara muskelmassa. 5% Nutrition har det. Det är vår nya Core CLA 3600!
Vad är CLA och vad gör det?

CLA stöder fettförlust samtidigt som muskelmassan bevaras. Det gör den anti-katabolisk. Så om du försöker luta dig ut och hänga på så mycket muskler som möjligt, kan CLA hjälpa. Vem vill inte det?

Vad säger forskningen om CLA? Först och främst är det en av de mest väl undersökta fettförlustföreningarna i branschen. Tidiga djurstudier är minst sagt spännande. CLA visade sig stimulera fettförlust och främja muskelmassa.(1) Ännu mer intressant är det faktum att CLA verkar bränna fett genom flera olika vägar.(2)

Ett av sätten som CLA tros hjälpa till fettförlust är genom att minska kroppens matintag. Dessutom har CLA visat termogena egenskaper. Slutligen, CLA hjälper till att bevara muskelmassan samtidigt som man följer en diet för fettminskning. Det betyder att det har en positiv effekt på kroppssammansättningen.(3)

Hur är det med dess effekt på människor? Det finns flera studier som visar dess effektivitet.(4,5)

Men det är inte allt. CLA stöder hjärtat och immunsystemets hälsa.
Detta är utan tvekan ett tillskott du kan använda i din arsenal. 5% Nutrition Core CLA 3600 ger, du gissade rätt, 3600 mg per tre mjukgeler. Den kommer från 4500mg ren safflorfröolja. Detta är ett stimulantfritt hjälpmedel för fettminskning som kan staplas med vad som helst i 5% Nutrition-linjen. Hur låter Core CLA 3600 och Shred Time? Lägg nu till Liquid L-Carnitine 3150: Legendary Series. Vilken stack, eller hur? Snacka om maximal fettförlust! Nu kan du se mager, sliten och enorm ut.


Ingrediensförteckning

5% näring CLA 3600 - Core Series - 90 softgels Näringsinnehåll Portionsstorlek: 3 softgels Portioner per behållare: 90 Ingredienser Kalorier Totalt fett Mättat fett Transfett Konjugerad linolsyra (från 4 500 mg safflorfrö) Olja) Mängd Per Portion 45 kcal 4.5 g og og 3600 mg %RI* 6% 0% *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Din dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov. Ingredienser: Konjugerad linolsyra Andra ingredienser: Andra ingredienser: Gelatin (softgel), vegetabiliskt glycerin, vatten. Rekommenderad användning: Ta tre softgels genom munnen en gång dagligen. företrädesvis i samband med en måltid. Varningar: Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Rådgör med en vårdpersonal före konsumtion om du har eller misstänker att du har eller misstänker ett medicinskt tillstånd inklusive blodförtunnande medel, tar receptbelagda läkemedel, eller är gravid eller ammar. Inte avsedd för användning av personer under 18 år. Hålls borta från barn. Förvaras i en sval, torr plats borta från solljus & med locket ordentligt åtdraget.
Produktinformation
5% Nutrition
P43493
50 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 49 kr oavsett hur mycket du handlar..

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg