Beskrivning

CHOL-Support kombinerar ett trippelt standardiserat kronärtskocksbladsextrakt med pantetin, den biologiskt aktiva formen av pantotensyra, för att bibehålla hälsosamma HDL-, LDL- och totalkolesterolnivåer redan inom det normala intervallet.

Fördelar vid en blick

Främjar en hälsosam kolesterolprofil
Stödjer en optimal balans mellan "bra" och "dåligt" kolesterol
Stödjer ett hälsosamt hjärta och kardiovaskulära system

Balanserar bra och Dåligt kolesterol

När du åldras blir det ytterst viktigt att upprätthålla en optimal balans mellan "bra" och "dåligt" kolesterol, även känt som HDL och LDL, för att upprätthålla en hälsosam kolesterolprofil.

För dem som söker en kostväg för att stödja och balansera hälsosamma kolesterolnivåer, har forskare upptäckt två föreningar som hjälper till att främja hälsosamma nivåer av både HDL och LDL redan inom normalområdet.

CHOL-Support är formulerad med ett trippelt standardiserat kronärtskockbladextrakt och pantetin, den biologiskt verkan ive form av pantotensyra,3 för att bibehålla hälsosamma HDL-, LDL- och totala kolesterolnivåer redan inom det normala intervallet.

Artichoke Leaf Extract optimerar kolesterolkvoten

I dag tror läkare att en optimal balans mellan bra (HDL) och dåligt (LDL) kolesterol är nyckeln till att upprätthålla ett hälsosamt kardiovaskulärt system. Det bästa sättet att uppnå en hälsosam kolesterolbalans är att optimera HDL- och LDL-kolesterolnivåerna.

Kliniska studier visar nu att kronärtskockbladextraktets polyfenoliska föreningar2 stödjer optimala HDL/LDL-förhållanden redan inom normalområdet.

Pantethine stöder hälsosamma kolesterolprofiler

Pantethine är den biologiskt aktiva formen av pantotensyra eller vitamin B5. Kliniska prövningar visar att pantetin håller LDL och totalt kolesterol redan inom det normala intervallet, utan att minska skyddande CoQ10-nivåer.

CHOL-Support erbjuder ett omfattande kardiovaskulärt skydd genom att ge oöverträffat stöd för en optimal kolesterolprofil.


Icke-GMO

Produktinformation
Life Extension
P34867
10 objekt
Recensioner(0)

Recensioner

Inga kundrecensioner för tillfället.

Du recenserar “CHOL-Support - 60 liquid vcaps”


.png .jpg .gif

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg