• Ny
    Swanson - Glucosamine, Chondroitin & MSM - 360 mini-tabs

Swanson - Glucosamine, Chondroitin & MSM - 360 mini-tabs

411 kr
Inkl. moms
Swanson Glucosamine, Chondroitin & MSM - 360 mini-tabs stödjer ledintegritet, skyddar brosket och minskar ledvärk och stelhet. Med bekväm dosering av glukosamin, kondroitin och MSM främjar den optimal ledhälsa. Ta hand om dina leder och upprätthåll en aktiv livsstil.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 6 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Gör din beställning inom 1 timmar och 14 minuter och få det levererad mellan den 2024-05-03 och 2024-05-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Swanson Glucosamine, Chondroitin & MSM - 360 mini-tabs: Ett kosttillskott för ledunderhåll

  • Stödjer ledintegritet, rörelse och flexibilitet
  • Hjälper till att skydda brosket
  • Behåller hälsosam bindväv

Leverera en solid näringsmässig strategi för dagligt ledunderhåll med Swanson Glucosamine, Chondroitin & MSM. Denna tre-i-ett-formel för ledhälsa kombinerar den broskbyggande näringen av glukosamin och kondroitin med det extra stödet av MSM (metylsulfonylmetan), en källa med hög biotillgänglighet för organiskt svavel, som är ett viktigt mineral för senor, ligament och andra vitala ledvävnader.

Leder är en viktig del av vårt rörelsesystem, men de utsätts också för mycket stress och belastning i vår dagliga aktivitet. Därför är det viktigt att ta hand om lederna och se till att de får de näringsämnen som de behöver för att fungera optimalt. Swanson Glucosamine, Chondroitin & MSM - 360 mini-tabs är en produkt som kan hjälpa till att upprätthålla en god ledhälsa genom att stödja ledintegritet, rörelse och flexibilitet.

En kombination av tre viktiga näringämnen för leder

Swanson Glucosamine, Chondroitin & MSM - 360 mini-tabs är ett kosttillskott som kombinerar tre viktiga näringämnen för leder - glukosamin, kondroitin och MSM. Dessa ämnen är kända för sina positiva effekter på ledhälsa och kan hjälpa till att skydda och stärka brosk, samt främja hälsosam bindväv.

Glukosamin: En viktig byggsten för brosk och ledvävnad

Glukosamin är en naturlig förening som finns i kroppens brosk och ledvävnad. Det är en viktig byggsten för att upprätthålla ledernas struktur och funktion. Glukosamin kan också hjälpa till att lindra ledvärk och stelhet.

Kondroitin: Skyddar och stärker brosk

Kondroitin är en annan naturlig förening som finns i kroppens brosk och ledvävnad. Det hjälper till att skydda och stärka brosket genom att hålla det mjukt och smidigt. Kondroitin kan också hjälpa till att lindra ledvärk och förbättra rörligheten.

MSM: En källa till organiskt svavel

MSM (metylsulfonylmetan) är en organisk förening som är en källa till svavel, ett mineral som är viktigt för att bygga och reparera senor, ligament och andra vitala ledvävnader. MSM kan också hjälpa till att minska inflammation och förbättra rörligheten.

En bekväm och effektiv dosering

Swanson Glucosamine, Chondroitin & MSM - 360 mini-tabs är en produkt som är utformad för att ge en bekväm och effektiv dosering av dessa viktiga näringämnen för leder. Varje portion innehåller 750 mg glukosaminsulfat (2KCl) från skaldjur, 600 mg kondroitinsulfat USP och 300 mg MSM (metylsulfonylmetan). Detta ger en optimal dosering för att främja ledhälsa och minska ledvärk och stelhet.

Användning och rekommendationer

Swanson Glucosamine, Chondroitin & MSM - 360 mini-tabs är en produkt som är lätt att använda. Som ett kosttillskott rekommenderas det att ta sex minitabletter två gånger om dagen med mat och vatten. Det är viktigt att inte tugga tabletterna för att få optimal effekt.

Det är viktigt att följa rekommendationerna för användning av produkten och inte överskrida den rekommenderade dosen. Endast för vuxna, och det är alltid rekommenderat att rådfråga en läkare innan användning, särskilt om du är gravid eller ammar, tar medicin eller har ett medicinskt tillstånd.

Ingredienser och säkerhet

Swanson Glucosamine, Chondroitin & MSM - 360 mini-tabs är en säker produkt att använda, men det är alltid viktigt att läsa ingredienserna noggrant och se till att man inte har någon allergisk reaktion på någon av ingredienserna.

Ingredienserna i Swanson Glucosamine, Chondroitin & MSM - 360 mini-tabs inkluderar glukosaminsulfat (2KCl) från skaldjur, kondroitinsulfat USP och MSM (metylsulfonylmetan). Andra ingredienser inkluderar stearinsyra, mikrokristallin cellulosa (växtfiber), kroskarmellosnatrium, magnesiumstearat, hydroxipropylmetylcellulosa, farmaceutisk glasyr och pepparmyntsolja.

Det är viktigt att förvara Swanson Glucosamine, Chondroitin & MSM - 360 mini-tabs utom räckhåll för barn och använda den som ett kosttillskott, inte som en ersättning för en balanserad och varierad kost.

Swanson Glucosamine, Chondroitin & MSM - 360 mini-tabs är en produkt som är utformad för att stödja ledunderhåll och främja ledhälsa. Genom att kombinera tre viktiga näringämnen - glukosamin, kondroitin och MSM - i en bekväm miniatyrtablettform, ger denna produkt en optimal dosering av dessa ämnen för att hjälpa till att skydda och stärka brosk, förbättra rörligheten och lindra ledvärk och stelhet.

Som med alla kosttillskott är det viktigt att använda Swanson Glucosamine, Chondroitin & MSM - 360 mini-tabs i enlighet med rekommendationerna och rådgöra med en läkare innan användning, särskilt om man har medicinska tillstånd eller tar mediciner. Men med regelbunden användning kan denna produkt vara ett effektivt sätt att upprätthålla god ledhälsa och stödja en aktiv livsstil.

Swanson
Glukosamin, kondroitin & MSM - 360 miniflikar
Kosttillskott i miniatyr tablettform innehållande glukosamin, kondroitin och amp; MSM.
Portioner per behållare: 60
 
Mängd Per portion
%RI*
Glukosaminsulfat (2KCl) (från skaldjur)
750 mg
 
Kondroitinsulfat USP
600 mg
 
MSM (metylsulfonylmetan)
300 mg
 

*Procent dagliga värden är baserade på en diet med 2 000 kalorier. Dina dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov.

Ingredienser: Glukosaminsulfat (2KCl) (från skaldjur), kondroitinsulfat USP, MSM (metylsulfonylmetan)

Övriga ingredienser: Stearinsyra, mikrokristallin cellulosa (växtfiber), kroskarmellosnatrium, magnesiumstearat, hydroxipropylmetylcellulosa, farmaceutisk glasyr, pepparmyntsolja.

Rekommenderad användning: Som kosttillskott, ta sex minitabletter två gånger om dagen med mat och vatten. Tugga inte.

Varning: Endast för vuxna. Rådgör med din läkare innan du använder denna eller någon produkt om du är gravid eller ammar, tar medicin eller har ett medicinskt tillstånd. Förvara utom räckhåll för barn.
Nettovikt: 220 g
Produkt EAN: 087614111384
Produkt-ID (SKU): P31853
Använd inte som ersättning för en balanserad och varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ursprungsland: USA

Ingrediensförteckning

Swanson Glukosamin, kondroitin och MSM - 360 mini-tabletter Livsmedelstillskott i form av minitabletter som innehåller glukosamin, kondroitin och MSM. Näringsinnehåll Portionsstorlek: 6 minitabletter Portioner per behållare: 60 Ingredienser Glukosaminsulfat (2KCI) (från skaldjur) Kondroitinsulfat USP MSM (metylsulfonylmetan) Mängd Per Portion 750 mg 600 mg 300 mg %RI* *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Ditt dagliga värde kan vara högre eller lägre beroende på din kaloribehov. Ingredienser: Glukosaminsulfat (2KCI) (från skaldjur), kondroitinsulfat USP, MSM (metylsulfonylmetan) Andra ingredienser: Andra ingredienser: Stearinsyra, mikrokristallin cellulosa (växtfiber), croscarmellosanatrium, magnesium, magnesium stearat, hydroxipropylmetylcellulosa, farmaceutisk glasyr, pepparmyntsolja. Rekommenderad användning: Som ett kosttillskott, ta sex minitabletter två gånger per dag med mat och vatten. Gör inte tugga. Varningar: Endast för vuxna. Rådgör med din läkare innan eller någon annan produkt om du är gravid eller om du ammar, tar mediciner eller har ett medicinskt tillstånd. Håll dig borta från utom räckhåll för barn.

0087614111384
52 objekt

Särskilda referenser

ean13
0087614111384
Produktinformation
Tillverkarens namn: Swanson
Produktnamn: Glukosamin, kondroitin och MSM - 360 mini-tabletter
Produktbeskrivning: Kosttillskott i form av minitabletter som innehåller glukosamin, kondroitin och MSM.
Näringsfakta: Portionsstorlek: 6 mini-tabletter
Portioner per förpackning: 60
Mängd per servering: Glukosamin Sulfat (2KCl) (från skaldjur): 750 mg
Kondroitin Sulfat USP: 600 mg
MSM (metylsulfonylmetan): 300 mg
Ingredienser: Glukosamin Sulfat (2KCl) (från skaldjur), Kondroitin Sulfat USP, MSM (metylsulfonylmetan)
Andra ingredienser: Stearinsyra, mikrokristallin cellulosa (växtfiber), kroskarmellosnatrium, magnesiumstearat, hydroxipropylmetylcellulosa, farmaceutisk glasyr, pepparmintsolja
Rekommenderad användning: Som kosttillskott, ta sex mini-tabletter två gånger om dagen med mat och vatten. Tugga inte.
Varning: Endast för vuxna. Rådfråga din läkare innan du använder denna eller någon annan produkt om du är gravid eller ammar, tar medicin eller har en medicinsk åkomma. Förvaras utom räckhåll för barn.
Enhetstyp: Tabletter
Nettovikt: 220g
Produkt-ID (SKU): P31853
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 087614111384
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Solgar - MSM, 1000mg - 60 tablets
  • Ny
  • Slut i Lager

Solgar - MSM, 1000mg - 60 tablets

280 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Få starkare leder med MSM 1000 mg! Denna naturliga organiska svavelförening ger stöd till skelett och leder, samtidigt som den är vegan, kosher och halal. Fri från socker, salt och stärkelse, och med forskning som stöder dess effektivitet, är MSM 1000 mg det perfekta tillskottet för din ledhälsa.
NOW Foods - Glucosamine & MSM
  • Ny

NOW Foods - Glucosamine & MSM

439 kr
Tillgänglighet: 46 I lager
Stödjer frisk ledfunktion. Bygger upp och skyddar dina leder. Glucosamine & MSM med Chondroitin Sulfate ger dina leder det stöd de behöver för att fungera optimalt och minska obehag och smärta. Ge dina leder extra stöd och hjälp till att minska friktionen och slitage. Ta hand om dina leder med NOW Foods - Glucosamine & MSM!
Nutriversum - C+MSM - VITA, Lemon - 150 g
  • Ny
  • Slut i Lager

Nutriversum - C+MSM - VITA, Lemon - 150 g

162 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
VITA - C+MSM är det perfekta tillskottet för dig som vill stärka ditt immunsystem och förebygga förkylningar. Med 1500 mg vitamin C och tillsatt MSM ger det en kraftfull antiinflammatorisk effekt och hjälper till att lindra led- och muskelsmärta. Njut av den uppfriskande citronsmaken och upplev fördelarna själv!