• Ny
    GAT - Nitraflex Advanced

GAT - Nitraflex Advanced

587 kr
Inkl. moms
Maximera träning och muskeltillväxt med GAT - Nitraflex Advanced! Förbättra muskelpumpar, energi, styrka, fokus och uthållighet. Öka testosteron och minska östrogen. Innehåller citrullin, nitrosigin, koffein, L-Tyrosin, DMAE, L-Theanine och Rauwolfia Vomitoria Root Extract. En skopa per pass. Inga konstgjorda färger. Vetenskapligt utvecklad.
Variationer : Blood Orange - 306g

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 9 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-05-02 och 2024-05-03 med hemleverans, via ombud eller box.

GAT - Nitraflex Advanced: Maximera dina träningspass och muskeltillväxt

Fördelar:

  • Förstärka muskelpumparna
  • Höj energinivåerna
  • Öka styrkan
  • Förbättra fokus
  • Förbättra uthålligheten
  • Öka fritt testosteron
  • Sänka östrogennivåerna

Förstärka muskelpumparna

Med GAT - Nitraflex Advanced kan du uppleva några av de mest intensiva pumparna du någonsin har upplevt från ett träningspass. Den unika sammansättningen av ingredienser och föreningar i detta kosttillskott hjälper till att förbättra blodflödet till dina muskler, vilket ger en ökad pump under träningen. En bättre muskelpump kan ge dig en känsla av att vara fylld med energi och ökad muskelvolym.

Höj energinivåerna

För att uppnå toppresultat under dina träningspass är det viktigt att ha tillräckligt med energi. Nitraflex Advanced innehåller en kraftfull dos av koffein, vilket hjälper till att öka din energinivå och förbättra din träningsprestation. Med 325 mg koffein per portion kan du vara säker på att du har den energi som krävs för att klara av även de mest krävande träningspassen.

Öka styrkan

Att öka styrkan är en viktig målsättning för många tränande individer. Med Nitraflex Advanced kan du ta din styrketräning till nästa nivå. Produkten innehåller ingredienser som har visat sig öka styrkan och förbättra muskeltillväxten, vilket hjälper dig att nå dina träningsmål snabbare.

Förbättra fokus

För att få ut det mesta av varje träningspass är det viktigt att kunna fokusera och koncentrera sig på träningen. Nitraflex Advanced innehåller kognitiva förstärkare som hjälper dig att förbli pigg, intensiv och fokuserad under hela träningspasset. Med en klar och skarp mental fokus kan du maximera dina prestationer och uppnå bättre resultat.

Förbättra uthålligheten

För att klara av intensiva träningspass och nå dina träningsmål behöver du ha tillräcklig uthållighet. Nitraflex Advanced innehåller ingredienser som hjälper till att förbättra din uthållighet och motståndskraft under träningen. Genom att öka din uthållighet kan du träna längre och hårdare, vil ket kan leda till snabbare framsteg och bättre prestationer.

Öka fritt testosteron

Testosteron spelar en avgörande roll i muskeltillväxt och styrka. Nitraflex Advanced innehåller ingredienser som har visat sig naturligt öka produktionen av fritt testosteron i kroppen. Genom att öka ditt fritt testosteron kan du förbättra din muskeltillväxt, styrka och återhämtning efter träningen.

Sänka östrogennivåerna

Östrogen är ett könshormon som kan ha negativa effekter på muskeltillväxt och fettförbränning hos män. Nitraflex Advanced innehåller ingredienser som hjälper till att sänka östrogennivåerna i kroppen, vilket kan ge dig bättre förutsättningar för att bygga muskler och förbättra din kroppssammansättning.

UNIKA EGENSKAPER HOS NÅGRA VIKTIGA FÖRENINGAR I NITRAFLEX:

Scoop Potency: Högre citrullin-argininkvot

En av de viktiga ingredienserna i Nitraflex Advanced är citrullin, som är kliniskt validerat för att förbättra blodflödet och muskelpumpen. Den högre citrullin-argininkvoten i produkten bidrar till att öka kväveoxiden (NO)-nivåerna i kroppen, vilket i sin tur förbättrar pumpen och blodflödet till musklerna. Detta kan öka din träningsprestation och ge dig bättre resultat.

Kliniskt validerad nitrosigin

Nitrosigin är en patenterad ingrediens som har visat sig ha flera fördelar för träning och muskeluppbyggnad. Genom klinisk forskning har nitrosigin visat sig öka energinivåerna, förbättra blodflödet och muskelvolymen, samt öka mental fokus under träningen. Inkluderingen av nitrosigin i Nitraflex Advanced gör detta kosttillskott ännu mer effektivt för att hjälpa dig att nå dina träningsmål.

Ökar testosteron

Testosteron är ett viktigt hormon för muskeltillväxt och styrka. Nitraflex Advanced innehåller ingredienser som naturligt kan öka produktionen av testosteron i kroppen. Genom att öka ditt testosteron kan du få bättre resultat av din träning och uppnå ökad muskelmassa och styrka.

Kognitiva förstärkare

En viktig faktor för att lyckas med din träning är att kunna fokusera och vara mentalt närvarande under passet. Nitraflex Advanced innehåller flera ingredienser som är kända för sina kognitiva förstärkande egenskaper. L-Tyrosin, DMAE, L-Theanine och Rauwolfia Vomitoria Root Extract hjälper dig att förbli pigg, intensiv och fokuserad under hela träningspasset. Dessa ingredienser kan förbättra din mentala skärpa och hjälpa dig att uppnå en stark sinne-muskel-anslutning för bättre träningsresultat.

Single-Scoop Serveringsstorlek

Nitraflex Advanced är utformad för att vara stark och effektiv. Enbart en skopa (en portion) av produkten rekommenderas per träningspass. Det är viktigt att följa doseringsanvisningarna och inte överskrida en skopa under en 24-timmarsperiod. Dessutom bör Nitraflex Advanced undvikas inom fem timmar före läggdags för att inte störa din sömn.

Förbättrade smaksystem

Utöver sina imponerande prestationsfördelar erbjuder Nitraflex Advanced även en aptitretande och förbättrad smakupplevelse. Detta gör det enklare och trevligare att konsumera produkten som en del av ditt förträningsrutin. De nya smakerna är utformade för att vara lockande och fräscha, vilket gör att du ser fram emot att dricka ditt Nitraflex-förträningspass varje dag.

Inga konstgjorda färger eller färgämnen

GAT Sport har lyssnat på kundernas önskemål och tagit bort alla konstgjorda färger och färgämnen från Nitraflex Advanced. Du kan vara säker på att produkten inte innehåller några onödiga tillsatser och är formulerad med fokus på renhet och kvalitet.

Forskning och vetenskap

Nitraflex Advanced är utvecklad med stöd av vetenskaplig forskning och kliniska studier. Ingredienserna i produkten har studerats noggrant och deras effektivitet har dokumenterats. Forskningen visar på de potenta egenskaperna hos Nitraflex Advanced och dess förmåga att förbättra muskelpumpar, energinivåer, styrka, fokus och uthållighet.

Innehållsförteckning:

För de som är intresserade av produktsammansättningen, här är några av de viktigaste ingredienserna i Nitraflex Advanced:

GAT - Nitraflex Advanced är resultatet av avancerad forskning och utveckling inom sport tillskott. Produkten erbjuder en omfattande formel som hjälper dig att maximera dina träningspass och uppnå bättre resultat. Med fokus på muskelpumpar, energi, styrka, fokus, uthållighet och testosteron är Nitraflex Advanced en pålitlig partner för ambitiösa atleter och träningsentusiaster.

0816170022526
101 objekt

Särskilda referenser

ean13
0816170022526
Produktinformation
Tillverkarens namn: GAT
Produktnamn: Nitraflex Advanced, Blood Orange - 306g
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Scoop (9.8g)
Portioner per förpackning: 30
Mängd per servering: Kalorier: 5 kcal
Totalt kolhydrater: 1 g
Niacin: 25 mg
Natrium: 85 mg
NITRAFLEX PROPRIECEUTICAL BLEND: 6521 mg
Vasoaktiv Arginasreglerande NO-förstadiumskomplex (L-Citrullin, Arginin Silikat Inositol (som Nitrosigine), Resveratrol, Pterostillben)
Akut energi, fokus, intensitet, neuromodulerande, uthållighetskomplex (Beta-Alanin, L-Tyrosin, Koffein Anhydrous, DMAE Bitartrate, L-Theanine, Rauwolfia Vomitoria Root Extract)
Kliniskt studerat testosteronförstärkande komplex (Boron Citrate 200mg)
Ingredienser: NITRAFLEX PROPRIECEUTICAL BLEND, Kliniskt studerat testosteronförstärkande komplex (Boron Citrate 200mg), Natrium, Niacin
Andra ingredienser: Äppelsyra, Naturlig smak, Kalciumsilikat, Kisel, Natriumbikarbonat, Sukralos, Acesulfamkalium, Naturlig sötning (Erytritol, Oligosackarider, Naturliga smaker). Innehåller 325 mg koffein anhydrous.
Rekommenderad användning: Börja med att bedöma din tolerans med en halv portion NITRAFLEX blandad med 150 ml kallt vatten. Konsumera inom 30 minuter innan du tränar. Beroende på tolerans, blanda 1 portion (1 skopa) NITRAFLEX med 240-300 ml kallt vatten och konsumera inom 30 minuter innan du tränar. Inta inte inom 5 timmar före sänggåendet.
Varning Denna produkt är strikt avsedd för användning av friska personer över 18 år. Varje portion (1 skopa) innehåller 325 mg koffein. Kombinera inte med andra produkter som innehåller koffein eller stimulantia. Följ instruktionerna för att bedöma din tolerans. Använd inte om du är gravid, ammar eller försöker bli gravid. Använd inte om du för närvarande inte är medveten om din hälsostatus eller om du har en medicinsk tillstånd inklusive men inte begränsat till hjärt-, lever-, njur- eller sköldkörtelsjukdom, psykiatriska eller epileptiska störningar, högt eller lågt blodtryck, hjärtarytmi, återkommande huvudvärk, förstorad prostata eller glaukom. Använd inte om du tar receptbelagda eller receptfria läkemedel av något slag inklusive men inte begränsat till MAO-hämmare, antidepressiva medel, aspirin eller icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel. Använd inte om du är benägen att överhettas eller bli uttorkad. Efter 8 veckors användning, ta 1 vecka ledigt innan du återupptar användningen. Sluta använda minst 2 veckor före operation eller om du upplever snabb hjärtslag, yrsel, svår huvudvärk eller andfåddhet. Denna produkt innehåller ett ämne som enligt delstaten Kalifornien kan orsaka fosterskador eller andra reproduktionsproblem. FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN.
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 380g
Produkt-ID (SKU): P41017
Ursprungsland: US
Produkt EAN: 816170022526
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

AllMax Nutrition - D-Aspartic Acid - 100 grams
  • Ny

AllMax Nutrition - D-Aspartic Acid - 100 grams

286 kr
Tillgänglighet: 13 I lager
Öka ditt testosteron på ett naturligt sätt med AllMax Nutrition's D-Aspartic Acid. Uppbackad av klinisk forskning, kan detta tillskott förbättra din styrka, muskelmassa och libido. Cykla för bästa resultat och maximera din potential. 100 gram ren D-Aspartic Acid i varje förpackning.
Applied Nutrition - Test X - 120 caps
  • Ny

Applied Nutrition - Test X - 120 caps

530 kr
Tillgänglighet: 50 I lager
Få ut det mesta av din träning med Applied Nutrition - Test X! Stödjer naturlig testosteronproduktion och främjar balanserade östrogennivåer. Öka muskelstyrka och uthållighet, främja återhämtning och muskelreparation, samt förbättra din sexuella hälsa och libido. Halal-certifierad och testad för idrottare.
Nutrend - Tribulus Terrestris Turbo - 120 Capsules
  • Ny

Nutrend - Tribulus Terrestris Turbo - 120 Capsules

309 kr
Tillgänglighet: 3 I lager
Få tillbaka din energi och sexlust med Tribulus terrestris kosttillskott för män! Med höga halter av steroid saponiner hjälper det till att bibehålla muskelton, stödja reproduktionssystemet och förbättra regenerering. Öka din sexuella prestation och lust med detta naturliga afrodisiakum.
Mutant - Test - 90 vcaps
  • Ny

Mutant - Test - 90 vcaps

389 kr
Tillgänglighet: 101 I lager
Mutant - Test ökar testosteronnivåerna, förbättrar fysisk prestation, främjar muskeltillväxt, stödjer sexuell hälsa, reglerar glukosnivåer och upprätthåller immunförsvaret. Med Testosurge kan detta tillskott optimera hormonbalansen och maximera träningsresultat. Ta steget mot bättre hälsa och prestation med Mutant - Test!