• Ny
    PVL Essentials - Gold Series IsoGold

PVL Essentials - Gold Series IsoGold

1 604 kr
Inkl. moms
PVL Essentials - Gold Series IsoGold är en proteindrink av högsta kvalitet med enastående smak. Den är laktosreducerande, naturligt sötad och aspartamfri. Ge din kropp det den behöver för att återhämta sig, växa och prestera på toppnivå med IsoGold. Uppgradera ditt proteintillskott idag!
Variationer : Triple Milk Chocolate - 2270g

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet
Produkten finns med andra alternativ

Betalningar

Få 24 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

PVL Essentials - Gold Series IsoGold

Fördelar:

  • Ultimat kvalitet
  • Utsökt smak
  • Laktosreducerande
  • Naturligt sötad
  • Aspartamfri

Ultimat kvalitet

PVL Gold Series - IsoGold är en produkt av premiumkvalitet som är utformad för att uppfylla de högsta standarderna. Med en passion för att leverera det bästa dag ut och dag in har PVL varit en pålitlig tillverkare sedan 1996. För dem som strävar efter kvalitet och verkliga resultat är PVL Essentials det självklara valet.

Utsökt smak

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos PVL Gold Series - IsoGold är dess legendariska smak. Varje portion ger en njutningsfull upplevelse som får smaklökarna att jubla. Med vattnas i munnen-god smak är denna proteindrink en fröjd att konsumera, vilket gör att du ser fram emot varje slurk.

Laktosreducerande

PVL Gold Series - IsoGold innehåller tillsatt laktas, vilket är ett enzym som hjälper till att bryta ner laktos, sockret i mjölk. Detta gör produkten lämplig för personer som är känsliga för laktos eller har laktosintolerans. Med IsoGold kan du njuta av en högkvalitativ proteindrink utan obehagliga biverkningar.

Naturligt sötad

För att ge en hälsosammare alternativ till traditionellt sötningsmedel innehåller PVL Gold Series - IsoGold en uppgraderad stevia och minimalt med sukralos. Stevia är en naturlig växtbaserad sötningsmedel som ger en läcker sötma utan de kalorier och blodsockerpåverkan som kommer med socker. Sukralos, en konstgjord sötning, används sparsamt för att komplettera smaken. Detta resulterar i en balanserad och njutbar smakupplevelse.

Aspartamfri

PVL Gold Series - IsoGold innehåller inte aspartam, vilket är ett konstgjort sötningsmedel som har varit föremål för viss kontrovers. Genom att undvika aspartam ger PVL Essentials en hälsosammare produkt som är fri från potentiella hälsoeffekter som är förknippade med denna ingrediens. Du kan njuta av IsoGold med förtroende och lugn.

Forskning om protein och träning

Om du är engagerad i träning och fysisk prestation är det viktigt att förstå vikten av protein. Proteiner är de viktigaste byggstenarna i kroppen och är avgörande för muskeltillväxt och åter hämtning efter träning. Forskning har visat att intag av tillräckligt med protein kan främja muskeltillväxt, återhämtning och styrka hos idrottare och aktiva individer. En studie publicerad i Journal of the International Society of Sports Nutrition visade att ett högt proteinintag efter träning kan öka muskelproteinsyntesen och främja muskeltillväxt. Proteinisolat, som finns i PVL Gold Series - IsoGold, är en snabbt absorberande proteinkälla som kan ge en effektiv återhämtning efter intensiv träning. Ytterligare forskning har också visat att proteinintaget kan hjälpa till att minska muskelnedbrytning och främja muskelåterhämtning. Genom att konsumera PVL Gold Series - IsoGold som en del av din träningsrutin kan du ge din kropp de nödvändiga näringsämnena för att återhämta sig och maximera dina träningsresultat.

Förbättrad återhämtning

En av de främsta fördelarna med PVL Gold Series - IsoGold är dess förmåga att främja snabb och effektiv återhämtning efter träning. Proteiner är avgörande för muskelåterhämtning och reparation, och IsoGold ger en högkoncentrerad dos av proteinisolat för att stödja denna process.

Genom att konsumera IsoGold efter träning kan du ge dina muskler de byggstenar de behöver för att återhämta sig och växa. Proteinisolat är känt för sin snabba absorption och höga biotillgänglighet, vilket innebär att det kan leverera aminosyror till dina muskler snabbt och effektivt. Denna snabba leverans av aminosyror hjälper till att minska muskelnedbrytning och främjar samtidigt muskelproteinsyntesen. Resultatet är en förbättrad återhämtningstid, minskad muskelsårhet och ökad muskelstyrka över tid.

Ökad muskeltillväxt

PVL Gold Series - IsoGold kan vara ett värdefullt verktyg för att främja muskeltillväxt. Proteiner är essentiella för att bygga och reparera muskelvävnad, och en tillräcklig tillförsel av protein är avgörande för att stödja muskelhypertrofi.

Genom att konsumera IsoGold som en del av din kost kan du ge dina muskler den nödvändiga mängden protein för att främja muskeltillväxt. Proteinisolatet i IsoGold är högkvalitativt och rikt på grenade aminosyror (BCAA), som är särskilt viktiga för muskeltillväxt och återhämtning. Studier har visat att en hög konsumtion av BCAA kan stimulera muskelproteinsyntesen och främja musk eltillväxt. Genom att regelbundet konsumera IsoGold som en del av din träningsrutin kan du ge dina muskler de nödvändiga näringsämnena för att optimera muskelhypertrofi och uppnå ökad styrka och muskelmassa över tid.

Stöd för fysisk prestation

PVL Gold Series - IsoGold kan också erbjuda stöd för din fysiska prestation. Genom att tillhandahålla en högkvalitativ proteinkälla kan IsoGold hjälpa till att förbättra energiomsättningen, öka muskeluthålligheten och minska trötthet under träning.

Forskning har visat att proteinintaget kan påverka musklernas förmåga att producera energi och motstå trötthet. Genom att konsumera IsoGold före eller under träningen kan du förse dina muskler med nödvändiga aminosyror för att bibehålla energinivåerna och optimera prestationen. IsoGold kan vara särskilt fördelaktig för idrottare och aktiva personer som utövar intensiva träningsformer, såsom styrketräning, uthållighetsträning eller högintensiva intervalldpass. Genom att inkludera IsoGold i din kost kan du ge ditt träningspass en extra boost och uppnå bättre prestationer och resultat.

Sammanfattning

PVL Essentials - Gold Series IsoGold är en proteindrink av högsta kvalitet som erbjuder enastående smak och verkliga resultat. Med sitt fokus på premiumkvalitet och passion för att leverera, har PVL varit en pålitlig aktör inom kosttillskott sedan 1996.

Denna legendariska proteindrink är inte bara känt för sin fantastiska smak, utan också för sina fördelar som stöder muskelåterhämtning, muskeltillväxt och fysisk prestation. IsoGold innehåller laktas för laktosreducering, är naturligt sötad med uppgraderad stevia och minimalt med sukralos, och är helt fri från aspartam. Genom att inkludera PVL Gold Series - IsoGold som en del av din träningsrutin kan du ge din kropp de viktiga näringsämnena den behöver för att återhämta sig, växa och prestera på toppnivå. Uppgradera ditt proteintillskott med PVL Essentials - Gold Series IsoGold och upplev kvalitet, smak och resultat som går utöver det vanliga.

0627933025360
0 objekt

Särskilda referenser

ean13
0627933025360
Produktinformation
Produktnamn: PVL EssentialsGold Series IsoGold, Orange Dreamsicle - 908g
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 skopa (32g)
Portioner per förpackning: 28
Mängd per servering: Per 100g MängdPer portion %RI*
Kalorier1 570,06 kJ / 375 kcal 502,42 kJ / 120 kcal
Fett3,13 g 1 g 2%
Varav mättat fett1,56 g 0,5 g 3%
Kolhydrater3,13 g 1 g
Varav sockerarter3,13 g 1 g 1%
Fiber0,0 g 0 g 0%
Protein84,38 g 27 g
Kolesterol46,88 mg 15 mg
Natrium375 mg 120 mg 5%
Kalium468,75 mg 150 mg 3%
Kalcium406,25 mg 130 mg 10%
Järn1,25 mg 0,4 mg 2%
TYPISKA AMINOSYROR84,38 g 27 g
Leucin (BCAA)9,38 g 3,0 g
Isoleucin (BCAA)5 g 1,6 g
Valin (BCAA)5 g 1,6 g
Histidin1,56 g 0,5 g
Lysin7,81 g 2,5 g
Metionin1,88 g 0,6 g
Fenylalanin2,81 g 0,9 g
Treonin5,31 g 1,7 g
Tryptofan1,56 g 0,5 g
Glutamin + Glutaminsyra13,75 g 4,4 g
Arginin1,88 g 0,6 g
Alanin4,38 g 1,4 g
Asparaginsyra9,06 g 2,9 g
Cystein2,19 g 0,7 g
Glycin1,56 g 0,5 g
Prolin4,69 g 1,5 g
Serin4,06 g 1,3 g
Tyrosin2,50 g 0,8 g
Ingredienser: TYPISKA AMINOSYROR, Glutamin + Glutaminsyra, Leucin (BCAA), Asparaginsyra, Lysin, Treonin, Isoleucin (BCAA), Valin (BCAA), Prolin, Alanin, Serin, Fenylalanin, Tyrosin, Cystein, Metionin, Arginin, Tryptofan, Histidin, Glycin, Kalium, Kalcium, Natrium, Kolesterol, Järn
Andra ingredienser: Vassleproteinisolat, Vassleproteinhydrolysat, Naturliga smaker, Naturlig gräddsmak, Färger (rödbetspulver, betakaroten), Syror (askorbinsyra, citronsyra), Solros- och/eller sojalecitin (1%), Havssalt, Medellånga triglycerider (MCT-olja från kokosnöt), Renad steviaextrakt, Sukralos (55 mg/portion), Kiseloxid, Guarkärnmjöl, Laktosreducerande enzymberedning (Laktas), Probiotisk bakteriekultur ([Bacillus subtilis DE111, Lactobacillus fermentum SD-5847], [1 miljard CFU/portion])
Rekommenderad användning: Blanda 1 portion med 150-250 ml (~6-8 fl oz) vatten eller mjölk.
Varning Använd inte om förpackningen är öppen, trasig eller manipulerad. Förvara på en sval, torr och mörk plats. Kyl inte. Förpackningen är fylld efter vikt, inte volym. Produkten kan sjunka ihop efter fyllning. Förvara utom räckhåll för barn.
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 1120g
Produkt-ID (SKU): P45103
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 627933600147
Observera: Använd inte som ersättning för en balanserad och varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvara utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt referensintag baserat på en diet med 2 000 kalorier. Dina dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Evogen - IsoJect
  • Ny

Evogen - IsoJect

1 158 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
IsoJect från Evogen Nutrition är det mest effektiva vassleisolatet på marknaden med fantastisk smak och endast 110-120 kalorier per portion. Dess banbrytande filtreringsmetod och höga glykomkropeptidinnehåll främjar muskelåterhämtning och utveckling. IGNITOR Enzyme Technology säkerställer maximal absorption och minimalt obehag i magen. Ge din kropp det bästa med IsoJect!
Reflex Nutrition - Instant Whey PRO
  • Ny
  • Slut i Lager

Reflex Nutrition - Instant Whey PRO

1 471 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Reflex Nutrition - Instant Whey PRO: Det ultimata proteintillskottet för att upprätthålla muskelmassa och benhälsa. Med bevisat proteininnehåll på 80% ger det din kropp de nödvändiga byggstenarna för muskelreparation och tillväxt. Dessutom erbjuder det enastående smak och är utformat för att passa alla som strävar efter fysiska mål.
BioTech USA - Iso Whey Zero Natural
  • Ny
  • Slut i Lager

BioTech USA - Iso Whey Zero Natural

1 150 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Upptäck fördelarna med Iso Whey Zero Natural! Med enastående proteininnehåll och Native Whey Isolate-ingrediens stödjer den muskeluppbyggnad och återhämtning. Smaksatt med naturlig arom och kokosnötsextrakt, fri från färgämnen och sötningsmedel. Ge din kropp det bästa bränslet utan onödiga tillsatser!
Kevin Levrone - Levro Whey Supreme
  • Ny

Kevin Levrone - Levro Whey Supreme

338 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Levro Whey Supreme - för muskeltillväxt, bibehåll muskelmassa och starka ben. Högkvalitativt protein med värdefulla aminosyror. Stödjer återhämtning och främjar muskelproteinsyntesen. Utvecklad av kroppsbyggaren Kevin Levrone för att hjälpa dig nå dina träningsmål.
Olimp - Whey Protein Complex 100%
  • Ny

Olimp - Whey Protein Complex 100%

435 kr
Tillgänglighet: 4 I lager
Olimp Whey Protein Complex 100% är det perfekta proteintillskottet för idrottare och personer som vill bygga och underhålla muskelmassa. Med högt biologiskt värde och lågt kalori- och sockerinnehåll ger det enkel och bekväm tillgång till högkvalitativt protein. Produkten är tillverkad av högkvalitativa råvaror och är resultatet av omfattande forskning och utveckling från Olimp Sport Nutrition.