• Ny
    Allnutrition - Collagen Pro

Allnutrition - Collagen Pro

297 kr
Inkl. moms
Allnutrition - Collagen Pro: Förbättra ledhälsa och skönhet på djupet. Främjar ledhälsa och regenerering. Minskar risken för skador. Stärker hår och naglar. Förbättrar hudens elasticitet och utseende. Påskyndar återhämtning och förebygger problem. Investera i din hälsa och välbefinnande med Collagen Pro.
Variationer : Orange - 400g

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 4 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-05-02 och 2024-05-03 med hemleverans, via ombud eller box.

Allnutrition - Collagen Pro: Förbättra ledhälsa och skönhet på djupet

Fördelar:

  • Främjar ledhälsa och regenerering
  • Minskar risken för frekventa skador
  • Stärker hår och naglar
  • Förbättrar hudens elasticitet och utseende
  • Påskyndar återhämtning och förebygger problem

Främjar ledhälsa och regenerering

Om du lider av smärta och obehag i lederna kan Collagen Pro vara lösningen du letar efter. Denna avancerade produkt är speciellt utformad för att främja ledhälsa och hjälpa till med regenereringsprocessen. Kollagen, en av huvudingredienserna, spelar en viktig roll i uppbyggnaden av broskvävnad och kan hjälpa till att minska smärta och stelhet i lederna.

Forskning har visat att tillskott av kollagen kan bidra till att förbättra gemensamma funktioner och minska inflammatoriska tillstånd som kan leda till ledproblem. Genom att regelbundet använda Collagen Pro kan du ge dina leder den nödvändiga näringen för att främja hälsa och rörlighet.

Minskar risken för frekventa skador

Om du är aktiv och engagerad i fysiska aktiviteter är det viktigt att stärka ditt stödsystem, inklusive leder, senor och ligament. Collagen Pro kan hjälpa till att minska risken för frekventa skador genom att stärka och förbättra flexibiliteten hos dessa strukturer.

Studier har visat att kollagenpeptider kan förbättra kroppens förmåga att reparera och återuppbygga bindväv, vilket är viktigt för att förebygga skador. Genom att använda Collagen Pro regelbundet kan du optimera din kropps förmåga att hantera påfrestningar och minska risken för skador i samband med fysisk aktivitet.

Stärker hår och naglar

Utöver sina fördelar för ledhälsa är Collagen Pro också en utmärkt produkt för att främja skönhet inifrån och ut. Kollagen är en viktig komponent i hår- och nagelstrukturen, och tillräckliga nivåer av kollagen kan bidra till att förbättra deras styrka och utseende.

Genom att tillföra Collagen Pro till din dagliga rutin kan du ge ditt hår extra näring för att främja glans och styrka. Dessutom kan starka och friska naglar bidra till en mer polerad och välvårdad look. Collagen Pro ger dig verktygen för att uppnå både vackert hår och starka naglar.</p >

Förbättrar hudens elasticitet och utseende

En annan betydande fördel med Collagen Pro är dess förmåga att förbättra hudens hälsa och utseende. Kollagen är avgörande för hudens elasticitet och struktur. Med åldern minskar dock kroppens naturliga produktion av kollagen, vilket kan leda till förlust av elasticitet och utseende av fina linjer och rynkor.

Genom att tillföra kollagen till din kost kan du hjälpa till att motverka dessa ålderstecken och uppnå en smidigare och mer ungdomlig hud. Collagen Pro innehåller högkvalitativt kollagen i en patenterad formel som är utformad för att fungera snabbt och effektivt. Regelbunden användning av produkten kan ge märkbara förbättringar i hudens utseende och ge dig en mer strålande och ungdomlig hudton.

Påskyndar återhämtning och förebygger problem

Collagen Pro är inte bara en produkt för att behandla befintliga problem utan fungerar också som ett lämpligt förebyggande tillskott. Genom att ge din kropp de nödvändiga byggstenarna för regenerering och stärkning av leder, brosk, hår och naglar kan du påskynda återhämtningen efter träning och minska risken för framtida problem.

Genom att kombinera Collagen Pro med en hälsosam livsstil och regelbunden motion kan du optimera din kropps funktion och minska risken för skador och problem. Investera i din hälsa och välbefinnande genom att integrera Collagen Pro i din dagliga rutin.

Forskning om kollagen och dess fördelar

Det finns en betydande mängd forskning som stöder användningen av kollagen för att främja hälsa och skönhet. Studier har visat att tillskott av kollagen kan ha positiva effekter på hudens hälsa och ålderstecken, ledhälsa, benhälsa och mycket mer.

En studie publicerad i Journal of Medicinal Food fann att dagligt intag av kollagenpeptider ledde till förbättringar av ledarnas funktion och minskad smärta hos personer med osteoartrit. Resultaten visade att kollagenpeptider kan fungera som ett komplement till traditionell behandling för att förbättra ledhälsa och minska obehag.

En annan studie utförd vid universitetet i Kiel i Tyskland visade att intag av kollagenpeptider bidrog till att öka hudens elasticitet och förbättra strukturen hos kvinnor i åldern 35-55 år. Deltagarna rapporterade även om en minskning av rynkor och en förbättring av hudens fuktighet.

Dessa och andra studier ger starkt stöd för förd elarna med kollagen och bekräftar dess betydelse för hälsa, skönhet och återhämtning.

Kombinationen av högkvalitativa ingredienser

Collagen Pro är skapat med omsorgsfullt utvalda ingredienser av högsta kvalitet för att ge dig bästa möjliga resultat. Utöver kollagen innehåller produkten även andra viktiga näringsämnen som är kända för sina positiva effekter på hälsa och skönhet.

Bland dessa ingredienser finns vitamin C, som spelar en viktig roll i produktionen av kollagen i kroppen och bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin E är en annan antioxidant som hjälper till att bevara hudens hälsa och skydda den mot skador från fria radikaler.

Collagen Pro innehåller också biotin, ett B-vitamin som är känt för sin förmåga att stärka hår och naglar. Tillsammans med andra näringsämnen och antioxidanter utgör dessa ingredienser en kraftfull kombination som främjar hälsa och skönhet på djupet.

Uppnå starka leder, vackert hår och strålande hud med Collagen Pro

Allnutrition - Collagen Pro är en innovativ produkt som erbjuder omfattande fördelar för ledhälsa och skönhet. Med sin högkvalitativa sammansättning av kollagen och andra näringsämnen kan den bidra till att förbättra ledarnas funktion, stärka hår och naglar samt främja en ungdomlig och strålande hud.

Genom att använda Collagen Pro som en del av din dagliga rutin kan du optimera din kropps förmåga att regenerera och återuppbygga vävnader samt förebygga framtida problem och skador. Njut av de omfattande fördelarna med Collagen Pro och sträva efter att uppnå starka leder, vackert hår och strålande hud på djupet.

5902837735245
16 objekt

Särskilda referenser

ean13
5902837735245
Produktinformation
Produktnamn: AllnutritionCollagen Pro, Orange - 400g
Näringsfakta: Portionstorlek: 15g (2,5 skopor)
Portioner per förpackning: 26
Mängd per servering: Hydrolyserat kollagen: 7 g
Metylsulfonylmetan (MSM): 1 g
L-Cystein: 1 g
Glukosaminsulfat KCl: 700 mg
- inklusive glukosamin: 420 mg
Kondroitinsulfat: 700 mg
- inklusive kondroitin: 483 mg
L-metionin: 250 mg
Hyaluronsyra: 50 mg
Ingefäraextrakt: 50 mg
- inklusive gingeroler: 2,5 mg
Malen kanel: 50 mg
Curcuma: 50 mg
Extrakt från boswellia serrata: 25 mg
Cayennepeppar: 10 mg
Vitamin C: 250 mg
Kalcium: 120 mg
Mangan: 1,8 mg
Vitamin K.: 75 µg
Vitamin D: 50 µg
Ingredienser: Hydrolyserat kollagen, L-Cystein, Metylsulfonylmetan (MSM), Glukosaminsulfat KCl, Kondroitinsulfat, - inklusive kondroitin, - inklusive glukosamin, L-metionin, Vitamin C, Kalcium, Hyaluronsyra, Ingefäraextrakt, Malen kanel, Curcuma, Extrakt från boswellia serrata, Cayennepeppar, - inklusive gingeroler, Mangan, Vitamin K., Vitamin D
Andra ingredienser: Hydrolyserat kollagen, surhetsreglerande medel: citronsyra, metyl-sulfonyl-metan (MSM), L-cystein, glukosaminsulfat KCI [från skaldjur], kondroitinsulfat [från skaldjur, från fisk], smakämnen, kalciumsalter av ortofosforsyra, L-metionin, vitamin C (L-askorbinsyra), sötningsmedel: acesulfam K, sukralos, steviolglykosider; natriumhyaluronat, malen kanel, extrakt från ingefära Zingiber officinale, curcuma, extrakt från boswellia serrata, vitamin D (kolekalciferol). Kinolingult och solnedgångsgult kan ha en negativ effekt på aktivitet och uppmärksamhet hos barn.
Rekommenderad användning: Lös upp 1 portion av 15g (2,5 skopor) i 250 ml vatten. Använd en gång om dagen. Konsumera omedelbart efter tillredning.
Varning Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Ett kosttillskott kan inte ersätta en varierad kost. En balanserad kost och en hälsosam livsstil rekommenderas. Ät inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i produkten. Produkten bör inte användas av gravida kvinnor och ammande mödrar. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 500g
Produkt-ID (SKU): P40352
Observera: Använd inte som ersättning för en balanserad och varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 5902837735245

*Procent av dagligt referensintag baserat på en diet på 2 000 kalorier. Dina dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Stacker2 Europe - Joint Fit, Orange Lemonade - 300 grams
  • Ny

Stacker2 Europe - Joint Fit, Orange Lemonade -...

362 kr
Tillgänglighet: 5 I lager
Få starka och smidiga leder med Stacker2 Europe - Joint Fit. Med 10 aktiva ingredienser ger detta högdoserade tillskott omfattande stöd för leder, fascia och senor. Förbättra flexibilitet, främja återhämtning och minska risken för skador. Ta hand om dina leder och ge dem bästa möjliga stöd med Joint Fit.
GAT - Joint Support - 60 tablets
  • Ny

GAT - Joint Support - 60 tablets

353 kr
Tillgänglighet: 10 I lager
Stödja ledhälsa, förbättra rörlighet och flexibilitet, främja benstyrka, minska ledvärk och obehag, och hjälpa till att uppnå topprestanda. GAT Joint Support är den perfekta formeln för att ge dina leder och ben det stöd de behöver. Ta två tabletter dagligen för att maximera fördelarna och uppnå optimal led- och benhälsa.
NOW Foods - D-Flame - 90 vcaps
  • Ny

NOW Foods - D-Flame - 90 vcaps

333 kr
Tillgänglighet: 57 I lager
Få en hälsosam respons på stress och lindra smärta med NOW Foods D-Flame. Denna unika örtblandning främjar balans i kroppens stressrespons och stöder led- och hjärtfunktion. Välj D-Flame för att främja välbefinnande och optimal hälsa. Glutenfri, vegan och vegetarian.
MaryRuth Organics - Cat's Claw Liquid Drops
  • Ny
  • Slut i Lager

MaryRuth Organics - Cat's Claw Liquid Drops

343 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Få naturligt stöd för immunsystemet, främja normala inflammationsnivåer och upprätthåll friska leder med MaryRuth Organics Cat's Claw Liquid Drops. Denna högkvalitativa, veganska och icke-GMO-formel är baserad på den kraftfulla Cat's Claw Bark-örten och kan stödja din hälsa på ett naturligt sätt.
NOW Foods - Boron
  • Ny

NOW Foods - Boron

158 kr
Tillgänglighet: 451 I lager
Now Foods - Boron: Stärker benstrukturen och främjar benhälsa. Optimal mineralmetabolism med kalcium och magnesium. Albion™ Bororganic Glycine för lättupptagligt bor. Stödjer ämnesomsättning och hormonbalans. Positiva effekter på kognitiva funktioner.