Zein Pharma - Milk Thistle + Choline, Liver Complex - 100 caps

214 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 1 timmar och 32 minuter och få det levererad mellan den 2023-06-09 och 2023-06-13 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning
Stödjer fettmetabolism och hälsosam leverfunktion
Högkvalitativt mjölktistelextrakt med 80 % silymarin och det värdefulla livsviktiga ämnet kolin
Hög biotillgänglighet och optimal dosering: Endast 1 kapsel per dag!Högdos, rent växtbaserad mjölk tistelextrakt med 80 % silymarin och fördelarna med tillsatt kolin
Kolin finns som kolinbitartrat och ger kroppen hög och snabb biotillgänglighet
100 % vegansk och fri från gluten, laktos och soja

Mjölk tistel är känd som en medicinalväxt för levern. Med fördelarna med tillsatt kolin, stöder det aktivt fettomsättningen och säkerställer naturligt en hälsosam leverfunktion genom att stimulera lever- och gallmetabolismen. Den naturliga aktiva ingrediensen silymarin utvinns från mjölktistelns fröliknande frukter. Inom klassisk naturmedicin är silymarin känt för att främja leverns självläkande kraft och regenerativ förmåga, eftersom det kan stimulera lever- och gallmetabolism och stödja leveravgiftning. Dessutom kan det också ha en positiv effekt på njurfunktionen, bildandet av galla och tömningen av gallblåsan.

GlutenfriVeganSojafri

Ingrediensförteckning


Ingrediensförteckning


Zein PharmaMjölktistel + Kolin, leverkomplex - 100 kapslarNäringsinnehållPortionsstorlek: 1 kapselPortioner per behållare: 100MängdPerPortionIngredienserMjölktistel-extrakt500 mg- därav silymarin400 mgL-kolin200 mgbitartrat- därav L-kolin 83 mg%RI**Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Din dagligavärden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov.Ingredienser: Mjölktistel-extrakt, - därav silymarin, L-kolin.bitartrat, - därav L-kolinAndra ingredienser: Andra ingredienser: extrakt från mjölktisteln (80 % silymarin), L-kolin.bitartrat, hydroxipropylmetylcellulosa (kapsel).Rekommenderad användning: Ta 1 kapsel dagligen med tillräckligt med vatten, inteinte tuggaVarning: Det rekommenderade dagliga intaget som anges bör inte varaöverskridas. Livsmedelstillskott bör inte användas som ersättning fören varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn.Förvaras väl stängt på en sval och torr plats.
Produktinformation
Zein Pharma
P42347
10 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg