• Ny
    Vital Proteins - Collagen Peptides

Vital Proteins - Collagen Peptides

759 kr
Inkl. moms
Ge din kropp vad den förtjänar med Vital Proteins Collagen Peptides! Förbättra hudens hälsa och utseende, stärk hår, naglar och leder, främja kollagenproduktionen och öka hydrering och elasticitet i huden. Enkel att använda och integrera i din dagliga rutin. Köp nu på nutri.se och upplev fördelarna!
Variationer : Unflavoured - 567g

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 11 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-05-02 och 2024-05-03 med hemleverans, via ombud eller box.

Vital Proteins Collagen Peptides - Ge din kropp vad den förtjänar

Fördelar:

  • Förbättrar hudens hälsa och utseende
  • Stärker hår, naglar och leder
  • Främjar kollagenproduktionen
  • Stödjer ledhälsa och rörlighet
  • Ökar hydrering och elasticitet i huden

Förbättrar hudens hälsa och utseende

Vital Proteins Collagen Peptides är en revolutionerande produkt som erbjuder en mängd fördelar för din inre och yttre hälsa. En av de främsta fördelarna med denna produkt är dess förmåga att förbättra hudens hälsa och utseende. Kollagen, en av huvudingredienserna i produkten, är känd för sin förmåga att stödja hudens struktur och elasticitet.

Hudens hälsa är viktig för oss alla, och med åldern minskar kroppens naturliga produktion av kollagen. Detta kan leda till att huden blir slapp, får fina linjer och rynkor samt förlorar sin elasticitet. Genom att ta Vital Proteins Collagen Peptides som ett dagligt tillskott kan du hjälpa till att motverka dessa ålderstecken och främja en friskare och mer ungdomlig hud.

Stärker hår, naglar och leder

Utöver att förbättra hudens hälsa och utseende kan Vital Proteins Collagen Peptides även stärka ditt hår, dina naglar och leder. Kollagen är en viktig komponent i dessa vävnader och bidrar till deras styrka och struktur.

När du tar detta kollagentillskott regelbundet kan du förvänta dig att se förbättringar i ditt hår och dina naglar. Ditt hår kan bli starkare och friskare med minskad brott och splittrade toppar. Dina naglar kan också bli starkare och mindre benägna att skada sig eller dela sig.

Förutom att stärka hår och naglar kan Vital Proteins Collagen Peptides även bidra till att förbättra ledhälsan och rörligheten. Kollagen spelar en viktig roll i ledernas struktur och kan bidra till att minska ledsmärta och inflammation samt förbättra deras rörlighet och flexibilitet.

Främjar kollagenproduktionen

En annan fördel med Vital Proteins Collagen Peptides är dess förmåga att främja kollagenproduktionen i kroppen. Kollagenproduktionen minskar naturligt med åldern, vilket kan leda till hudens åldrande och förlust av elasticitet.

Genom att tillföra kroppen kollagenpeptider med detta tillskott kan du ge den ett ökat stö d för att producera mer kollagen på egen hand. Detta kan leda till förbättrad hudhälsa, minskade rynkor och fina linjer samt en mer ungdomlig hudstruktur. Att främja kollagenproduktionen är ett viktigt steg för att upprätthålla en frisk och ungdomlig hud även när du åldras.

Stödjer ledhälsa och rörlighet

Vital Proteins Collagen Peptides kan också vara till stor hjälp för personer som lider av ledsmärta eller vill främja ledhälsan och rörligheten. Kollagen är en viktig komponent i brosk och bindväv som omger lederna.

Genom att ta detta tillskott regelbundet kan du bidra till att förbättra ledernas hälsa och minska ledsmärta och inflammation. Det kan också bidra till att förbättra deras rörlighet och flexibilitet, vilket är viktigt för att bibehålla en aktiv och hälsosam livsstil.

Ökar hydrering och elasticitet i huden

En annan fördel med Vital Proteins Collagen Peptides är dess innehåll av hyaluronsyra, som bidrar till att öka hudens hydrering och elasticitet. Hyaluronsyra är en naturlig förening som finns i kroppen och har förmågan att binda fukt och behålla hudens fuktbalans.

Genom att ta detta tillskott kan du hjälpa till att förbättra hudens hydrering, vilket kan göra den mer fyllig och mjuk. Dessutom kan det öka hudens elasticitet, vilket minskar risken för fina linjer och rynkor. En välhydrerad och elastisk hud kan ge dig ett friskare och mer ungdomligt utseende.

Forskning har också visat att hyaluronsyra kan ha antiinflammatoriska egenskaper och kan hjälpa till att lindra rodnad och irritation i huden. Detta gör att Vital Proteins Collagen Peptides inte bara främjar hudens hälsa och utseende, utan också kan hjälpa till att lindra vissa hudproblem och ge en jämnare och mer balanserad hudton.

Vital Proteins Collagen Peptides - En unik och kraftfull formula

Vad som verkligen skiljer Vital Proteins Collagen Peptides från andra kollagenprodukter på marknaden är dess unika formula som kombinerar kollagen, hyaluronsyra och vitamin C i en lättanvänd och praktisk form. Denna kombination av ingredienser gör detta tillskott till en kraftfull hälsolösning som kan ge en mängd fördelar för din kropp och välbefinnande.

Varje portion av Vital Proteins Collagen Peptides innehåller 20 g kollagen, vilket är känt för att stödja friskt hår, hud, naglar, ben och leder. Kollagen finns naturligt i våra bindväv, sen or, ligament och ben och spelar en viktig roll i att ge dessa kroppsdelar styrka, struktur och elasticitet. Genom att tillföra kroppen extra kollagen kan du stödja och förbättra hälsan hos dessa vävnader och främja deras optimala funktion.

Vid sidan av kollagen innehåller Vital Proteins Collagen Peptides även hyaluronsyra och vitamin C. Hyaluronsyra är känd för sin förmåga att öka hudens hydrering och elasticitet. Genom att binda fukt till huden kan hyaluronsyra ge en fylligare och mer återfuktad hud. Det kan också minska torrhet och irritation samt förbättra hudens struktur och utseende.

Vitamin C är en viktig antioxidant som spelar en central roll i kollagensyntesen. Det betyder att det hjälper till att producera och reparera kollagen i kroppen. Genom att tillföra kroppen vitamin C kan du främja kollagenproduktionen och bidra till ett ungdomligt utseende. Vitamin C har också andra hälsofördelar, såsom att stärka immunförsvaret och bekämpa fria radikaler.

Den unika kombinationen av kollagen, hyaluronsyra och vitamin C i Vital Proteins Collagen Peptides gör detta tillskott till en omfattande hälsolösning. Genom att ta detta tillskott regelbundet kan du ge din kropp de nödvändiga näringsämnena för att främja hudens hälsa, stärka hår, naglar och leder, samt främja kollagenproduktionen och förbättra hudens hydrering och elasticitet.

Enkel att använda och integrera i din dagliga rutin

Ett av de fördelaktiga egenskaperna hos Vital Proteins Collagen Peptides är dess användarvänlighet. Produkten är lätt att smälta och löser upp sig i både varma och kalla vätskor, vilket gör den mycket mångsidig och bekväm att använda.

Du behöver bara ta 1-2 skopor av Vital Proteins Collagen Peptides per dag för att få din dagliga dos av dessa viktiga näringsämnen. Det är enkelt att integrera produkten i din dagliga rutin genom att lägga till en skopa i dina favoritmaträtter eller drycker. Du kan blanda det i din morgonkaffe, lägga till det i din eftermiddagssmoothie eller blanda det i din kvällssoppa. Du kan till och med lägga till en skopa i dina bakverk eller matlagning för att ge dina rätter en extra dos av näring.

Den enkla användningen och integrationen av Vital Proteins Collagen Peptides gör det lätt att få dina dagliga näringsämnen utan att behöva göra stora förändringar i din kost eller livsstil. Du kan fortsätta att njuta av dina favoritmaträtter och drycker samtidigt som du ger din kropp en näringsmässig boost med detta kollagentillskott.

För att ge dig ännu mer inspiration och idéer om hur du kan integrera Vital Proteins Collagen Peptides i din dagliga kost, rekommenderar vi att du besöker vår Lively blogg. Där hittar du en komplett lista med recept och tips för att använda produkten på olika sätt. Oavsett om du är intresserad av att göra hälsosamma smoothies, näringsrika soppor eller läckra bakverk, kan du hitta kreativa sätt att inkludera Vital Proteins Collagen Peptides i dina favoritrecept.

En pålitlig produkt av hög kvalitet

Vital Proteins Collagen Peptides är tillverkat av bovina hudkollagenpeptider av hög kvalitet. Detta garanterar att du får en pålitlig och effektiv produkt som uppfyller höga standarder. Produkten innehåller också hyaluronsyra (natriumhyaluronat) och vitamin C (askorbinsyra) som kompletterande ingredienser för att maximera dess hälsofördelar.

När du väljer Vital Proteins Collagen Peptides kan du vara trygg med att du investerar i din hälsa och välbefinnande. Produkten har blivit populär bland kunder över hela världen och har fått positiva recensioner för sina resultat och användarvänlighet.

Säkerhetsförsiktigheter och rekommendationer

Vital Proteins Collagen Peptides är avsett att användas som ett livsmedelstillskott. Även om det kan hjälpa till att främja mättnad och kan vara fördelaktigt för viktmanagement, är det viktigt att komma ihåg att det inte ersätter en balanserad kost och hälsosam livsstil. Det är alltid bäst att konsultera med din licensierade sjukvårdspersonal innan du tar något tillskott för att säkerställa att det är lämpligt för dig och dina individuella hälsomål.

Det rekommenderade intaget av kollagen varierar beroende på individuella behov och livsstil. Vanligtvis rekommenderas en dos på 10-20 g kollagen per dag, men det är viktigt att anpassa dosen efter dina egna behov och rådfråga en sjukvårdspersonal om det behövs.

Köp Vital Proteins Collagen Peptides och ge din kropp den näring den förtjänar

Vital Proteins Collagen Peptides är en banbrytande produkt som kan hjälpa dig att främja din inre och yttre hälsa. Genom att ge din kropp en daglig dos av kollagen, hyaluronsyra och vitamin C kan du stödja hudens hälsa och utseende, stärka ditt hår, naglar och leder, främja kollagenproduktionen och öka hydrering och elasticitet i huden. Det är en enkel och praktisk produkt att använda, och du kan lätt integrera den i din dagliga rutin genom att blanda den i dina favoritdrycker eller maträtter.

När du väljer Vital Proteins Collagen Peptides kan du lita på att du får en högkvalitativ och pålitlig produkt som är utformad för att ge dig de bästa resultaten. Ge din kropp vad den förtjänar och upplev de många fördelarna med Vital Proteins Collagen Peptides. Köp nu på nutri.se och börja din resa mot en friskare och mer strålande version av dig själv. Din kropp kommer att tacka dig!

Frågor & Svar

Vilka typer av kollagen finns i våra kollagenpeptider?

Vårt av kändisar älskade kollagenpulver innehåller typerna I och III. Typ I är den vanligaste typen av kollagen i kroppen. Det är den här typen av kollagentillskott du förmodligen tänker på om du är intresserad av att bevara kollagennivåerna i din hud, ditt hår eller dina naglar. Men kollagen av typ I är inte bara ett skönhetsrelaterat ämne. Det är också en viktig komponent i senor, organ och ben. Typ III finns i allmänhet i retikulära fibrer, till exempel i benmärgen. Den finns vanligtvis tillsammans med kollagen av typ I i kroppen.

Kan man använda kollagen för viktminskning?

Kollagenpeptider, liksom alla proteiner, kan främja mättnad (en känsla av mättnad) och kan enkelt läggas till i vilken dryck som helst, som fruktsmoothies eller shakes efter träning. Vi rekommenderar att du endast använder denna produkt som ett kosttillskott. Använd inte kollagen för viktminskning. Eftersom vi inte kan erbjuda individuella medicinska råd rekommenderar vi att du diskuterar dina hälsomål med din legitimerade sjukvårdspersonal.

Hur mycket kollagen bör du ta varje dag?

Även om vi vanligtvis rekommenderar att du tar 10-20 g kollagen per dag, är vi också medvetna om att allas livsstil och hälsomål är olika.

Glutenfri

0850005892007
13 objekt

Särskilda referenser

ean13
0850005892007
Produktinformation
Produktnamn: Kollagenpeptider, utan smak
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 påse (10 g)
Portioner per förpackning: 10
Mängd per servering: Collagen 10 g
Protein 9 g
Övriga ingredienser: Bovina kollagenpeptider.
Rekommenderad användning: Kombinera 1 påse med 220 ml vätska, blanda noggrant. Ta 1 till 2 påsar per dag.
Varning Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott ska inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn. Förvara på ett kallt, torrt ställe. Använd inte om förseglingen är bruten eller saknas.
Enhetstyp: påsar
Nettovikt: 145 g
Produkt-ID (SKU): P43669
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 8445290113221
Observera: Använd inte som ersättning för en balanserad och varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Himalaya - Gentle Exfoliating Apricot Scrub - 75 ml.
  • Ny

Himalaya - Gentle Exfoliating Apricot Scrub -...

98 kr
Tillgänglighet: 51 I lager
Få en renare och fräschare hud med Himalaya Gentle Exfoliating Apricot Scrub. Med aprikoskärngranulat som varsamt tar bort döda hudceller och pormaskar, hjälper den till att stimulera cellförnyelse och närar huden. Uppnå en mjuk, smidig och frisk glödande hud med denna exfolierande produkt.
Pro Tan - Female/Bikini Kit - 5 pcs
  • Ny
  • Slut i Lager

Pro Tan - Female/Bikini Kit - 5 pcs

592 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Få en perfekt tävlingslook med Pro Tan® tävlingskit för kvinnor! Förbered huden med Get Buffed® Pre-Tan Skin Balancing Exfoliator, applicera en jämn tävlingsfärg med Pro Tan® Overnight Competition Color Base Coat och ge extra glans med Show Shine Ultra-Light Competition Posing Oil. Håll tävlingssuiten på plats med Bikini Bite No-Slip Suit Fastener Roll-On. Allt du behöver för en imponerande look på scenen!
Himalaya - Total Care Herbal Toothpaste - 75 ml.
  • Ny

Himalaya - Total Care Herbal Toothpaste - 75 ml.

78 kr
Tillgänglighet: 1 I lager
Få 12 timmars skydd mot skadliga bakterier med Himalaya Total Care Herbal Toothpaste. Förhindrar plackuppbyggnad, karies och tandköttsproblem. Ger rena, vita tänder och en uppfriskande smak. 100 % vegetarisk och baserad på växtbaserade ingredienser för en sund tandvård.
6 x HAIRtamin - Advanced Formula
  • Ny
  • Paket

6 x HAIRtamin - Advanced Formula

1 990 kr
Tillgänglighet: 97 I lager

Få starkare, längre och tjockare hår med HAIRtamin Advanced Formula! Unik blandning av växtbaserade ingredienser, vitaminer och mineraler stärker hårsäckarna, främjar hälsosam hårväxt, minskar håravfall och förbättrar nagel- och hudhälsa. Passar alla hårtyper och etniciteter. Resultat syns efter 60 dagar. Köp på nutri.se!