• Ny
  Carlson Labs - Cod Liver Oil Minis, 280mg - 250 mini softgels

Carlson Labs - Cod Liver Oil Minis, 280mg - 250 mini softgels

309,00 kr
Inkl. moms
Carlson Labs Cod Liver Oil Minis är en kraftfull produkt som stödjer hjärta, hjärna, syn och ledhälsa. Med omega-3, vitamin A och D ger de optimal hälsa. Tillverkade av norsk arktisk torsk och IFOS-certifierade, är de av högsta kvalitet. Ta hand om din hälsa med Carlson Labs Cod Liver Oil Minis.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 4,63 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Carlson Labs - Cod Liver Oil Minis, 280mg - 250 mini softgels

Fördelar:

 • Stödjer hjärta, hjärna, syn och ledhälsa
 • 280 mg omega-3 per portion
 • Tillhandahåller omega-3 och vitamin A och D
 • Från vildfångad norsk arktisk torsk
 • IFOS-certifierade

Stödjer hjärta, hjärna, syn och ledhälsa

Carlson Labs Cod Liver Oil Minis är utformade för att stödja flera viktiga områden av hälsan, inklusive hjärtat, hjärnan, synen och lederna. Med regelbunden användning kan dessa minigeler bidra till att upprätthålla optimal funktion i dessa vitala delar av kroppen.

280 mg omega-3 per portion

Varje portion av Carlson Labs Cod Liver Oil Minis innehåller 280 mg omega-3-fettsyror. Omega-3-fettsyror, såsom EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra), är essentiella för kroppens välbefinnande och spelar en viktig roll i många biologiska processer. Genom att tillhandahålla en koncentrerad källa till omega-3 kan dessa minigeler hjälpa till att möta ditt dagliga behov av dessa viktiga näringsämnen.

Tillhandahåller omega-3 och vitamin A och D

Carlson Labs Cod Liver Oil Minis är en allsidig produkt som inte bara tillhandahåller omega-3-fettsyror, utan också vitamin A och D. Vitamin A är viktigt för synen, hudens hälsa och immunsystemets funktion, medan vitamin D spelar en roll i benhälsa, immunfunktion och muskelfunktion. Genom att kombinera dessa näringsämnen i en bekväm minigel kan du enkelt få fördelarna med dem i en enda produkt.

Från vildfångad norsk arktisk torsk

Carlson Labs Cod Liver Oil Minis är framställda från vildfångad norsk arktisk torsk av högsta kvalitet. Genom att använda torsk från de klara, kalla vattnen utanför Norges kust kan man säkerställa att produkten kommer från en ren och naturlig källa. Denna noggrant utvalda fisk levereras till en reglerad anläggning för bearbetning och rening samma dag som den fångas, vilket garanterar maximal fräschhet och bevarande av näringsämnen.

IFOS-certifierade

Carlson Labs Cod Liver Oil Minis har erhållit IFOS-certifiering (International Fish Oil Standards), vilket är en oberoende tredjepartsorganisation som testar och certifierar fiskoljeprodukter. Denna certifiering garanterar att produkten uppfyller strikta kvalitets- och renhetsstandarder och är fri från föroreningar såsom tungmetaller och PCB. Genom att välja en IFOS-certifierad produkt kan du vara säker på att du får en högkvalitativ och ren källa till omega-3-fettsyror.

Mjuka minigeler som är lätta att svälja

Carlson Labs Cod Liver Oil Minis är formulerade som mjuka minigeler, vilket gör dem lätta att svälja och smälta. Denna bekväma presentation gör det enkelt att integrera dem i din dagliga rutin utan obehag. De är också idealiska för dem som har svårt att svälja stora kapslar eller tabletter.

Färskhet, styrka och renhet garanteras

Carlson Labs är kända för att sätta höga standarder när det gäller färskhet, styrka och renhet i sina produkter, och Cod Liver Oil Minis är inget undantag. Från hanteringen av torskleveroljan från hav till butik till de noggrant kontrollerade produktionsprocesserna, arbetar Carlson Labs för att säkerställa att varje minigel uppfyller deras strikta kvalitetskrav. Genom att välja dessa minigeler kan du vara trygg med att du får en produkt som är fräsch, potent och ren.

Forskning om omega-3 och hälsa

Forskning har visat att omega-3-fettsyror, särskilt EPA och DHA, kan ha en rad hälsofördelar. Studier har kopplat intaget av omega-3 till en minskad risk för hjärtsjukdomar genom att sänka blodtrycket, förbättra blodfetterna och minska inflammationen i kroppen. Dessa fettsyror har också visat sig vara viktiga för hjärnans hälsa och kan bidra till att förbättra kognitiv funktion och minska risken för neurodegenerativa sjukdomar. Dessutom kan omega-3 spela en roll i att stödja ögonhälsan och lindra ledinflammation och stelhet.

Kombinationen av vitamin A och D

Vitamin A och D är två viktiga vitaminer för att stödja olika aspekter av hälsan. Vitamin A är känt för att vara nödvändigt för att bibehålla en god syn, speciellt nattsyn, och det är också viktigt för en hälsosam hud och ett starkt immunsystem. Vitamin D är avgörande för att upprätthålla optimal benhälsa genom att hjälpa kroppen att absorbera kalcium och främja benbildning. Dessutom spelar vitamin D en roll i immunfunktionen och muskelfunktionen. Genom att kombinera dessa vitaminer i Carlson Labs Cod Liver Oil Minis får du fördelarna med både vitamin A och D i en praktisk och lättillgänglig form.

Ta hand om din hjärta och hjärna

Carlson Labs Cod Liver Oil Minis är en utmärkt källa till omega-3-fettsyror, särskilt EPA och DHA, som är kända för sina positiva effekter på hjärtat och hjärnan. Dessa fettsyror har visat sig kunna sänka blodtrycket, förbättra blodfetterna och minska risken för hjärt-kärlsjukdomar. De kan också bidra till att förbättra hjärnfunktionen, inklusive minne, koncentration och inlärning. Genom att inkludera Carlson Labs Cod Liver Oil Minis som en del av din dagliga rutin kan du ge ditt hjärta och hjärna det stöd de behöver för att fungera optimalt.

Fördelar för synen

Omega-3-fettsyror, särskilt DHA, är essentiella för ögonens hälsa och funktion. DHA utgör en betydande del av ögats näthinna och bidrar till att upprätthålla en klar syn. Genom att regelbundet konsumera Carlson Labs Cod Liver Oil Minis kan du tillgodose ditt behov av DHA och stödja ögonhälsan. Studier har också visat att intaget av omega-3 kan minska risken för åldersrelaterad makuladegeneration, en vanlig orsak till synförlust hos äldre vuxna.

Lindra ledinflammation och stelhet

För personer som lider av ledproblem kan intaget av omega-3-fettsyror vara till stor hjälp. Dessa fettsyror har antiinflammatoriska egenskaper som kan hjälpa till att minska inflammation och lindra smärta och stelhet i lederna. Genom att inkludera Carlson Labs Cod Liver Oil Minis i din dagliga kost kan du dra nytta av dessa antiinflammatoriska egenskaper och stödja ledhälsan.

Forskning om omega-3 och hjärthälsa

Det finns omfattande forskning som stöder användningen av omega-3-fettsyror för att främja hjärthälsan. En metaanalys av flera randomiserade kontrollerade studier visade att intag av omega-3 minskade risken för hjärt-kärlsjukdomar, inklusive hjärtinfarkt och stroke. Omega-3-fettsyror kan sänka blodtrycket, minska nivåerna av triglycerider (blodfetter) och förbättra blodets koagulationsförmåga. Dessa effekter kan tillsammans minska risken för hjärtsjukdomar och främja en frisk hjärta.

Forskning om omega-3 och hjärnfunktion

Omega-3-fettsyror har också visat sig vara viktiga för hjärnans hälsa och funktion. Forskning har kopplat intaget av omega-3 till förbättrad kognitiv funktion, inklusive minne, in lärning och koncentration. Dessa fettsyror är viktiga för att bygga och underhålla hjärnans cellmembran och kan påverka signalöverföringen mellan nervceller. Studier har också visat att omega-3 kan minska risken för neurodegenerativa sjukdomar som Alzheimer's och demens. Genom att inkludera Carlson Labs Cod Liver Oil Minis i din kost kan du stödja hjärnans hälsa och främja en skarp och klar kognitiv funktion.

Forskning om omega-3 och ögonhälsa

Forskning har visat att omega-3-fettsyror, särskilt DHA, spelar en viktig roll för ögonhälsan. DHA utgör en betydande del av näthinnan i ögat och är avgörande för dess normala funktion. Studier har visat att personer som har en högre koncentration av omega-3-fettsyror i sina ögonvävnader har en lägre risk för åldersrelaterad makuladegeneration och torra ögon. Genom att regelbundet konsumera Carlson Labs Cod Liver Oil Minis kan du stödja ögonhälsan och bevara en klar syn under lång tid.

Forskning om omega-3 och ledhälsa

Omega-3-fettsyror kan också vara till hjälp för personer med ledproblem såsom ledinflammation och artros. Forskning har visat att omega-3 har antiinflammatoriska egenskaper som kan minska inflammationen i lederna och lindra smärta och stelhet. Det kan också bidra till att skydda broskvävnaden och förhindra ytterligare skador på lederna. Genom att inkludera Carlson Labs Cod Liver Oil Minis som en del av din dagliga rutin kan du dra nytta av dessa antiinflammatoriska egenskaper och stödja ledhälsan.

Sammanfattningsvis är Carlson Labs Cod Liver Oil Minis en kraftfull tillskott för att främja hjärta, hjärna, syn och ledhälsa. Med sin höga halt av omega-3-fettsyror, kombinerat med vitamin A och D, kan dessa minigeler ge dig de näringsämnen som behövs för att upprätthålla optimal hälsa. Från vildfångad norsk arktisk torsk och certifierade av IFOS, kan du lita på att produkten är av högsta kvalitet och renhet. Ta hand om din hälsa genom att välja Carlson Labs Cod Liver Oil Minis som en del av din dagliga kost.

Glutenfri

0088395013126
10 objekt

Särskilda referenser

ean13
0088395013126
Produktinformation
Tillverkarens namn: Carlson Labs
Produktnamn: Cod Liver Oil Minis, 280mg - 250 mini softgels
Produktbeskrivning: Kosttillskott i form av mjukgelatin, innehållande vitaminer och omega-fettsyror
Näringsfakta: Portionstorlek: 3 Softgels
Portioner per förpackning: 83
Mängd per servering: Kalorier: 10 kcal
Totalt fett: 1 g
Kolesterol: 5 mg
Vitamin A (från torsklever och retinylpalmitat): 1125 mcg
Vitamin D3 (från torsklever och kolekalciferol): 10 mcg
Norsk torskleverolja: 1170 mg
Totalt omega-3-fettsyror: 280 mg
EPA (eikosapentaensyra): 90 mg
DHA (dokosahexaensyra): 105 mg
Ingredienser: Norsk torskleverolja, DHA (dokosahexaensyra), EPA (eikosapentaensyra), kolesterol, vitamin A (från torsklever och retinylpalmitat), vitamin D3 (från torsklever och kolekalciferol)
Andra ingredienser: Mjukgelatinskal: Nötköttgelatin, glycerin, vatten. Innehåller fisk (torsk).
Rekommenderad användning: Vuxna: Ta tre mjukgelatin per dag, i samband med måltid.
Enhetstyp: Mjukgelatin
Nettovikt: 200g
Produkt-ID (SKU): P35336
Ursprungsland: US
Produkt EAN: 088395013126
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Carlson Labs - Multi + Omega-3
 • Ny

Carlson Labs - Multi + Omega-3

927,00 kr
Tillgänglighet: 10 I lager
Få optimal hälsa med Carlson Labs - Multi + Omega-3. Främjar kardiovaskulär och kognitiv hälsa. Innehåller viktiga vitaminer och mineraler. Superstark, järnfri och balanserad formel. Garanterad styrka och kvalitet. Ge din kropp det den behöver för att fungera optimalt.
NOW Foods - Omega-3 Mini Gels
 • Ny

NOW Foods - Omega-3 Mini Gels

307,00 kr
Tillgänglighet: 100 I lager
NOW Foods - Omega-3 Mini Gels är enkla att svälja och fulla av omega-3-fettsyror. Med hög koncentration av EPA och DHA ger de stöd för hjärt-kärlhälsa. Testade för renhet och fria från föroreningar. Ge din kropp det den behöver på ett bekvämt sätt.
Nordic Naturals - Ultimate Omega Junior, 680mg - 90 softgels
 • Ny

Nordic Naturals - Ultimate Omega Junior, 680mg...

497,00 kr
Tillgänglighet: 100 I lager
Ge ditt barn det bästa med Nordic Naturals Ultimate Omega Junior! Kraftfull omega-3 i barnstorlek främjar hjärnans hälsa, humör och inlärning. Mjuka gelkapslar med jordgubbssmak gör det enkelt för barnen att ta dem. Stöd normal kognitiv funktion och social utveckling. Fri från jordgubbsallergener.
Natures Aid - Super Strength Fish Oil - Omega-3 - 60 Softgels
 • Ny

Natures Aid - Super Strength Fish Oil - Omega-3...

276,80 kr
Tillgänglighet: 5 I lager
Få en starkare hjärta och hjärna med vår fiskolja av hög styrka. Innehåller höga halter av EPA och DHA för att stödja hjärtats normala funktion och hjärnfunktion. Perfekt för gravida och ammande kvinnor för att främja normal hjärnutveckling hos spädbarn. Renad och koncentrerad för maximala hälsofördelar.
Zein Pharma - Omega-3 Gold - Brain Edition, 1000mg - 30 caps
 • Ny

Zein Pharma - Omega-3 Gold - Brain Edition,...

193,00 kr
Tillgänglighet: 10 I lager
Optimera din hjärnans hälsa med Zein Pharma Omega-3 Gold - Brain Edition. Med högt innehåll av DHA skyddar den hjärncellerna, förbättrar hjärnans funktion och främjar hälsosam hjärnaktivitet. Investera i din hjärnans välbefinnande idag för en bättre morgondag.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.