• Ny
    PEScience - TruMulti Men's Formula - 90 caps

PEScience - TruMulti Men's Formula - 90 caps

404 kr
Inkl. moms
TruMulti Men's Formula från PEScience är en högkvalitativ multivitamin för män som ger optimal absorption av mineraler, en bredspektrumblandning av vitamin E, B12-tillförsel, premiumformen av krom, vitamin K2 och KSM-66 för maximala hälsofördelar.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 6 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-05-02 och 2024-05-03 med hemleverans, via ombud eller box.

PEScience - TruMulti Men's Formula - 90 caps

Fördelar:

  • Optimal absorption av mineraler
  • Breddspektrum av vitamin E
  • Metylkobalamin för B12-tillförsel
  • Premiumform av krom
  • Innehåller vitamin K2 och KSM-66

Optimal absorption av mineraler

TruMulti Men's Formula från PEScience är en avancerad multivitamintillskott speciellt utformad för att ge män ett brett spektrum av näringsämnen som behövs för att stödja deras hälsa och välbefinnande. En av de framstående fördelarna med denna produkt är användningen av premiumformer av mineraler för optimal absorption.

Istället för att använda vanliga former av mineraler har PEScience valt att använda kelaterade mineraler som kelat magnesium, molybden och zink. Kelaterade mineraler anses vara den bästa formen när det gäller absorption. Detta säkerställer att kroppen kan dra nytta av mineralerna på bästa möjliga sätt.

Särskilt när det gäller mineraler som magnesium, som kan variera i absorptionshastighet, är det viktigt att använda en form som är lätt att absorbera. Genom att välja premiumformer av mineraler garanterar TruMulti Men's Formula att du får maximalt utbyte av de näringsämnen som ingår.

Breddspektrum av vitamin E

Vitamin E är en viktig antioxidant som bidrar till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress. PEScience har tagit det ett steg längre genom att inkludera en blandning av flera former av vitamin E i TruMulti Men's Formula.

Genom att använda en bredspektrumblandning av vitamin E-former, inklusive alfa-, beta-, gamma- och delta-tocos, får du en optimal mix av dessa viktiga antioxidanter. Detta gör att du kan dra nytta av hela spektrumet av vitamin E och dess hälsofördelar.

Vitamin E är känt för att stödja hjärt-kärlhälsa, immunfunktion och cellförnyelse. Genom att använda en blandning av flera former av vitamin E i TruMulti Men's Formula ser PEScience till att du får en högkvalitativ och effektiv produkt.

Metylkobalamin för B12-tillförsel

Vitamin B12 är en essentiell näringsfaktor som behövs för en rad viktiga funktioner i kroppen, inklusive energiproduktion, nervsystemets hälsa och bildandet av röda blodkroppar. PEScience har valt att använda metylkobalamin som källa till vitamin B12 i TruMulti Men's Formula.

Metylkobalamin är en biologiskt aktiv och lättillg änglig form av B12. Detta är en överlägsen form jämfört med det billigare och vanligare cyanokobalaminet som används i många andra multivitaminer.

Forskning visar att metylkobalamin har bättre biotillgänglighet och kan stödja en optimal B12-status i kroppen. Genom att inkludera metylkobalamin i TruMulti Men's Formula säkerställer PEScience att män får en högkvalitativ och effektiv form av vitamin B12.

Premiumform av krom

Krom är ett viktigt mineral som är involverat i regleringen av blodsockernivåer och metabolismen av kolhydrater, proteiner och fetter. PEScience har valt att använda Chromax krompicolinat, den mest undersökta och patenterade formen av krom, i TruMulti Men's Formula.

Chromax krompicolinat anses vara den mest bioaktiva formen av krom och har visat sig ha hög stabilitet och absorption i kroppen. Genom att använda denna premiumform av krom garanterar PEScience att män får maximala hälsofördelar av detta viktiga mineral.

Forskning har visat att krom kan ha positiva effekter på blodsockerkontroll, insulinkänslighet och viktminskning. Genom att inkludera Chromax krompicolinat i TruMulti Men's Formula ger PEScience en högkvalitativ form av krom som kan stödja mäns hälsa och välbefinnande.

Innehåller vitamin K2 och KSM-66

TruMulti Men's Formula innehåller inte bara de grundläggande vitaminer och mineraler som behövs för att täcka mäns näringsbehov, utan har också inkluderat några premiumtillskott för att maximera hälsofördelarna.

En av dessa premiumtillskott är vitamin K2 i form av NattoMK7. De flesta multivitaminer inkluderar inte ens vitamin K, och om de gör det är det vanligtvis den billigare formen av vitaminet, K1. PEScience valde att inte snåla på detta område och inkluderade istället premiumformen av vitamin K2.

Vitamin K2 har visat sig spela en viktig roll i kroppen när det gäller benhälsa och kalcifiering av blodkärlen. Genom att inkludera NattoMK7 i TruMulti Men's Formula får män en högkvalitativ form av vitamin K2 som kan stödja deras hälsa på bästa sätt.

Utöver vitamin K2 innehåller TruMulti Men's Formula också KSM-66, en premiumform av Ashwagandha-örtextrakt. Ashwagandha är en adaptogen ört som har använts inom traditionell medicin i århundraden för sina potentiella hälsofördelar.

KSM-66 är en spec ifik form av Ashwagandha-örtextrakt som har genomgått omfattande vetenskaplig forskning och har visat sig ha positiva effekter på stresshantering, humörstöd och hormonbalans. Genom att inkludera KSM-66 i TruMulti Men's Formula erbjuder PEScience en multivitamin som kan hjälpa män att hantera vardagens stress och främja en sund hormonbalans.

Forskning om ingredienserna

Det finns omfattande forskning som stöder användningen av de olika ingredienserna i TruMulti Men's Formula. Här är några exempel på den vetenskapliga forskning som ligger till grund för produkten:

Kelaterade mineraler

Studier har visat att kelaterade mineraler, som används i TruMulti Men's Formula, har överlägsen absorption jämfört med andra former av mineraler. En studie publicerad i Journal of the American College of Nutrition visade att kelaterade mineraler ökade mineralabsorptionen och minskade mineralbristen hos deltagarna.

Vitamin E-blandning

Forskning har visat att vitamin E kan ha en rad hälsofördelar, inklusive antioxidantaktivitet och skydd mot hjärt-kärlsjukdomar. En studie publicerad i American Journal of Clinical Nutrition fann att en blandning av olika former av vitamin E hade bättre antioxidativa egenskaper än en enda form av vitamin E.

Metylkobalamin för B12-tillförsel

Studier har visat att metylkobalamin, som används i TruMulti Men's Formula, är en mer biotillgänglig form av vitamin B12 än cyanokobalamin. En studie publicerad i Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition fann att metylkobalamin hade högre biotillgänglighet och snabbare upptag i kroppen.

Chromax krompicolinat

Chromax krompicolinat, som används i TruMulti Men's Formula, har genomgått omfattande vetenskaplig forskning. En studie publicerad i Diabetes Technology & Therapeutics visade att Chromax krompicolinat förbättrade glukosmetabolismen hos deltagare med typ 2-diabetes.

Vitamin K2 och KSM-66

Det finns flera studier som stöder användningen av vitamin K2 och KSM-66 för deras hälsofördelar. En studie publicerad i Osteoporosis International visade att vitamin K2 kan hjälpa till att förbättra bentätheten och minska risken för frakturer hos postmenopausala kvinnor. En annan studie publicerad i Journal of Clinical Psychopharmacology fann att KSM-66 hade positiva effekter på stresshantering och förbättrade humöret hos deltagarna.

Sammanfattning

TruMulti Men's Formula från PEScience är en avancerad multivitamin som erbjuder en rad fördelar för män. Med optimal absorption av mineraler, en bredspektrumblandning av vitamin E, metylkobalamin för B12-tillförsel, premiumformen av krom, samt inkluderingen av vitamin K2 och KSM-66, erbjuder denna produkt en komplett och högkvalitativ näringsprofil.

Genom att använda premiumformer av ingredienserna garanterar PEScience att män får maximala hälsofördelar av TruMulti Men's Formula. Forskning har visat att de olika ingredienserna har positiva effekter på hälsa och välbefinnande, och deras inkludering i denna multivitamin gör den till ett utmärkt val för män som vill stödja sin övergripande hälsa.

Med TruMulti Men's Formula kan män vara säkra på att de får en högkvalitativ och effektiv multivitamin som hjälper till att möta deras näringsbehov och främja deras välbefinnande på lång sikt.

0040232199868
7 objekt

Särskilda referenser

ean13
0040232199868
Produktinformation
Tillverkarens namn: PEScience
Produktnamn: TruMulti Men\'s Formula - 90 kapslar
Produktbeskrivning: Kosttillskott i kapselform innehållande olika vitaminer och mineraler.
Näringsfakta: Portionstorlek: 3 kapslar
Portioner per förpackning: 30
Mängd per servering: Vitamin A (som betakaroten): 900 mcg (100% RI*)
Vitamin C (som askorbinsyra): 250 mg (280% RI*)
Vitamin D (som kolekalciferol): 25 mcg (125% RI*)
Vitamin E (som RRR-?-tokoferylsuccinat och naturlig blandning av RRR-?, RRR-?, RRR-?-tokoferol och tokotrienol): 15 mg (100% RI*)
Vitamin K2 (som menakinon-7) (NattoMK7): 120 mcg (100% RI*)
Tiamin (som tiaminmononitrat): 15 mg (1250% RI*)
Riboflavin: 15 mg (1150% RI*)
Niacin (som inositolhexanikotinat): 16 mg NE (100% RI*)
Vitamin B6 (från pyridoxin HCl): 15 mg NE (880% RI*)
Folat (som folsyra): 400 mcg (100% RI*)
Vitamin B12 (som metylkobalamin): 100 mcg (4170% RI*)
Biotin: 30 mcg (100% RI*)
Pantotensyra (som kalcium-D-pantotenat): 5 mg (100% RI*)
Kalcium (från kalciumkarbonat): 100 mg (8% RI*)
Jod (som kaliumjodid): 150 mcg (100% RI*)
Magnesium (som magnesiumaspartat): 100 mg (25% RI*)
Zink (som zinkaspartat): 11 mg (200% RI*)
Koppar (som koppar(II)sulfat): 0,9 mg (100% RI*)
Mangan (som mangansulfat): 2,3 mg (100% RI*)
Krom (som krompikolinat) (Chromax): 200 mcg (570% RI*)
Molybden (som molybdenaminosyrakelat): 45 mcg (100% RI*)
Ashwagandha rotextrakt (KSM-66): 600 mg
Vanadin (som vanadylsulfat): 10 mcg
Bor (som borcitrat): 500 mcg
Ingredienser: Ashwagandha rotextrakt (KSM-66), vitamin C (som askorbinsyra), magnesium (som magnesiumaspartat), kalcium (från kalciumkarbonat), vitamin E (som RRR-?-tokoferylsuccinat och naturlig blandning av RRR-?, RRR-?, RRR-?-tokoferol och tokotrienol), tiamin (som tiaminmononitrat), riboflavin, zink (som zinkaspartat), pantotensyra (som kalcium-D-pantotenat), mangan (som mangansulfat), koppar (som koppar(II)sulfat), vitamin A (som betakaroten), bor (som borcitrat), folat (som folsyra), krom (som krompikolinat) (Chromax), jod (som kaliumjodid), vitamin K2 (som menakinon-7) (NattoMK7), vitamin B12 (som metylkobalamin), molybden (som molybdenaminosyrakelat), biotin, vitamin D (som kolekalciferol), niacin (som inositolhexanikotinat), vitamin B6 (från pyridoxin HCl), vanadin (som vanadylsulfat)
Andra ingredienser: Hydroxipropylmetylcellulosakapsel, kiseldioxid, magnesiumstearat, titandioxid, färgämne FD&c Red #3, FD&c Red #40, FD&c Blue #1.
Rekommenderad användning: Ta 3 kapslar dagligen med en måltid.
Varning Ej lämpligt för personer med befintliga medicinska tillstånd, personer som tar mediciner eller personer under 18 år. Förvaras svalt och torrt. Oavsiktlig överdosering av järnhaltiga produkter är en vanlig orsak till dödlig förgiftning hos barn under 6 år. Förvara produkten utom räckhåll för barn. Vid oavsiktlig överdosering, kontakta omedelbart läkare eller giftinformationscentral.
Enhetstyp: Kapslar
Nettovikt: 100 g
Produkt-ID (SKU): P37299
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 040232199868
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

BioTech USA - Vitabolic - 30 tablets
  • Ny
  • Slut i Lager

BioTech USA - Vitabolic - 30 tablets

173 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Vitabolic - kosttillskott för intensivvård. Rik på vitaminer, mineraler och antioxidanter. Energigivande och skyddar cellerna mot oxidativ stress. Bidrar till normal leverfunktion, immunsystem, hud, hår, naglar och benstruktur. Förbered dig för extraordinära prestationer på daglig basis.
Naughty Boy - Prime - Life Pac - 30 packets
  • Ny
  • Slut i Lager

Naughty Boy - Prime - Life Pac - 30 packets

554 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Få allt du behöver för din dagliga hälsa med Life Pac - det ultimata hälsopaketet. Transparent sammansättning och noggrant utvalda ingredienser för att stödja hjärta, hjärna, matsmältning, immunförsvar och ögonhälsa. Enkelt att använda och bevisad effektivitet. Allt-i-ett för din hälsa!
Optimum Nutrition - Opti–Men
  • Ny
  • Slut i Lager

Optimum Nutrition - Opti–Men

435 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Opti-Men är mer än bara en multivitamin. Med 21 vitaminer och mineraler, 75 aktiva ingredienser och 18 frukt- och grönsakskoncentrat, ger det en omfattande näringsboost för aktiva män. Stöd din hälsa och prestation med Opti-Men!
JutaVit - Multivitamin Immuner gummies For Kids - 60 Gummies
  • Ny

JutaVit - Multivitamin Immuner gummies For Kids...

112 kr
Tillgänglighet: 28 I lager
Ge ditt barn en hälsosam start med JutaVit Multivitamin Gummies! Dessa fruktiga tuggisar innehåller alla viktiga vitaminer och mineraler som behövs för att stödja en hälsosam tillväxt och utveckling. Speciellt framtagen för barn och med smaker av apelsin, citron och körsbär. Ge ditt barn det bästa med JutaVit Multivitamin Gummies!
BioTech USA - One-a-Day
  • Ny
  • Slut i Lager

BioTech USA - One-a-Day

220 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
En om dagen - Premium multivitamin är ett mångfacetterat tillskott som stödjer en balanserad kost. Med 12 viktiga vitaminer och 11 mineraler främjar den en hälsosam livsstil och optimerar näringsintaget. Dessutom stärker den immunförsvaret för att hålla dig frisk och stark.