• Ny
  • Paket
    6 x HAIRtamin - Gummy Stars™
    6 x HAIRtamin - Gummy Stars™

6 x HAIRtamin - Gummy Stars™

2 499 kr

I stället för 2 754 kr

Inkl. moms

Få starkare, längre och tjockare hår med HAIRtamin Gummy Stars™. Dessa prisbelönta gummisar innehåller kliniskt testade veganska ingredienser som främjar hälsosam hårväxt och hårfollikelstyrka. Med en unik kombination av vitaminer, mineraler och örter är de bekväma och effektiva för att förbättra ditt hårs utseende och hälsa.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Det här paketet innehåller

Kvantitet

Betalningar

Få 37 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-05-01 och 2024-05-02 med hemleverans, via ombud eller box.

HAIRtamin Gummy Stars™ - För starkare, längre och tjockare hår

HAIRtamin Gummy Stars™ är en prisbelönt hårvårdssupplement som är utformat för att främja starkare, längre och tjockare hår. Dessa läckra gummisar innehåller kliniskt testade veganska ingredienser som arbetar från insidan och ut för att främja hälsosam hårväxt, hårfollikelstyrka och hårretention. Med en unik kombination av viktiga vitaminer, mineraler, örter och ett potent superantioxidantkomplex, är HAIRtamin Gummy Stars™ en bekväm och effektiv lösning för att förbättra ditt hårs utseende och hälsa.

Fördelar:

  • Hjälper till att främja starkare, längre och tjockare hår
  • Kan minska håravfall och tunnhet
  • Förbättrar hårfollikelstyrkan
  • Hjälper till att främja en hälsosam hårbotten för optimal tillväxt
  • Främjar även nagel- och hudhälsa

Hjälper till att främja starkare, längre och tjockare hår

HAIRtamin Gummy Stars™ är speciellt formulerade med högkvalitativa ingredienser som främjar hälsosam hårväxt. Dessa gummisar innehåller en maximal styrka av 5000 mcg biotin, som är känt för sin roll i att främja friskt hår och naglar. Biotin hjälper till att stärka håret från roten och kan bidra till att förhindra håravfall och tunnhet. Genom att regelbundet ta HAIRtamin Gummy Stars™ kan du ge ditt hår de näringsämnen det behöver för att växa starkare, längre och tjockare.

Kan minska håravfall och tunnhet

För många människor kan håravfall och tunnhet vara frustrerande problem. HAIRtamin Gummy Stars™ kan vara en lösning för att minska dessa bekymmer. Med sin unika sammansättning av vitaminer, mineraler och örter arbetar dessa gummisar för att stärka håret och förbättra dess övergripande hälsa. Ingredienser som folinsyra, vitamin A, C, D3, B5, B6, B12, niacinamid, zink och selen främjar hårväxt och hårfollikelstyrka. Genom att ta HAIRtamin Gummy Stars™ regelbundet kan du hjälpa till att minska håravfall och tunnhet och få fylligare och tjockare hår.

Förbättrar hårfollikelstyrkan

HAIRtamin Gummy Stars™ är utformat för att förbättra hå rfollikelstyrkan, vilket är avgörande för att uppnå ett friskt och starkt hår. Med hjälp av ett potent superantioxidantkomplex som innehåller gurkmeja och svartpeppar bekämpar dessa gummisar fria radikaler och främjar en sund hårfollikelmiljö. Genom att skydda hårfolliklarna mot oxidativ stress och inflammation kan HAIRtamin Gummy Stars™ bidra till att förbättra hårfollikelstyrkan och därmed främja frisk hårväxt.

Hjälper till att främja en hälsosam hårbotten för optimal tillväxt

En hälsosam hårbotten är viktig för att främja optimal hårväxt. HAIRtamin Gummy Stars™ innehåller ingredienser som främjar en balanserad och frisk hårbottenmiljö. Vitamin A och C är kända för sina antioxidativa egenskaper och deras förmåga att stödja en sund hårbotten. Dessutom bidrar zink och selen till att bibehålla en hälsosam hårbotten genom att reglera talgproduktionen och främja cellförnyelse. Genom att ta HAIRtamin Gummy Stars™ kan du hjälpa till att skapa de optimala förutsättningarna för att ditt hår ska växa starkt och friskt.

Främjar även nagel- och hudhälsa

Utöver att främja hälsosam hårväxt har HAIRtamin Gummy Stars™ även fördelar för naglar och hud. Den kraftfulla kombinationen av vitaminer och mineraler i dessa gummisar stödjer nagelns hälsa och kan bidra till att stärka dem. Dessutom kan de antioxidativa egenskaperna hos superantioxidantkomplexet hjälpa till att skydda huden mot skador från fria radikaler och främja en ungdomlig och strålande hud.

Forskning om hårväxt och näringsämnen

Det finns forskning som stödjer effekten av vissa näringsämnen på hårväxt och hårfollikelhälsa. Biotin, som är en nyckelingrediens i HAIRtamin Gummy Stars™, har visat sig vara viktig för att bibehålla friskt hår. En studie publicerad i Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology fann att biotintillskott förbättrade hårtjocklek och minskade håravfall hos personer med tunnhårighet.

Andra studier har också visat att vitaminer som vitamin A, C, D och B-vitaminer är viktiga för hårväxt och hårfollikelhälsa. En artikel publicerad i Dermatology Practical & Conceptual diskuterar betydelsen av dessa vitaminer för att främja frisk hårväxt och förhindra håravfall.

Ingredienskvalitet och säkerhet

HAIRtamin har en hög prioritet när det gäller att använda högkvalitativa och vetenskapligt stödda ingredienser. De strävar efter att leverera produkter av hög kvalitet och kontinuerligt förbättrar sina formler för att uppnå bättre resultat. Det är viktigt att notera att ingredienslistan kan variera över tiden, och det rekommenderas att hänvisa till produktförpackningen för den mest korrekta och uppdaterade ingredienslistan.

HAIRtamin Gummy Stars™ är gjorda av pektin och innehåller inte gelatin. Detta gör dem till ett lämpligt alternativ för vegetarianer och veganer.

Säker användning och rekommendationer

För att uppnå bästa resultat rekommenderas det att ta HAIRtamin Gummy Stars™ under minst 60 dagar. Det tar tid för kroppen att bygga upp de näringsämnen som behövs för att främja hårväxt och förbättra hårets övergripande hälsa. Genom att ta gummisarna regelbundet och enligt anvisningarna kan du optimera dina chanser att uppnå synliga resultat.

Det rekommenderas att ta två (2) gummisar dagligen eller enligt anvisning från en vårdgivare. HAIRtamin Gummy Stars™ behöver varken mat eller vatten för att intas och kan tuggas noga innan de sväljs.

Om du är gravid eller har något befintligt hälsotillstånd är det viktigt att rådfråga din läkare innan du börjar ta något nytt kosttillskott. Även om HAIRtamin Gummy Stars™ anses vara säkra av läkare, rekommenderas det att gravida och postnatala kvinnor istället använder HAIRtamin MOM, som är speciellt utformat för att stödja hälsosam hårväxt under graviditet och efter förlossning.

HAIRtamin Gummy Stars™ är formulerade för både kvinnor och män, och passar alla hårtyper och texturer. Oavsett om du har lockigt, rakt, tunt eller tjockt hår kan dessa gummisar vara ett värdefullt tillskott för att förbättra ditt hårs utseende och hälsa.

Slutsatsen är att HAIRtamin Gummy Stars™ är en prisbelönt och läcker hårvårdssupplement som kan hjälpa dig att uppnå starkare, längre och tjockare hår. Med sina kliniskt testade veganska ingredienser och sitt potent superantioxidantkomplex är dessa gummisar en bekväm och effektiv lösning för att främja hälsosam hårväxt, hårfollikelstyrka och hårretention. Ta HAIRtamin Gummy Stars™ regelbundet och låt dem bli en del av din dagliga hårvårdsrutin för att uppnå synliga resultat och förbättra ditt hårs utseende och hälsa.

Vanliga frågor & svar 

Hur lång tid tar det innan jag ser resultat av HAIRtamin Gummy Stars?

Svar: Resultatet varierar beroende på personens individuella hårfärd, men våra kunder har vanligtvis rapporterat märkbara förbättringar efter att ha tagit vitaminerna regelbundet under 60 dagar. För att optimera din HAIRtamin-upplevelse rekommenderar vi att du tar dina vitaminer regelbundet, dricker tillräckligt med vatten, använder skonsamma och effektiva hårvårdsprodukter (som vår BIOTIN SCHAMPOO + BALSAM), minskar användningen av värmestylingprodukter och klipper ditt hår regelbundet.

Fungerar HAIRtamin Gummy Stars för alla hårtyper?

Svar: Ja, Gummy Stars fungerar på alla hårtyper och texturer.

Vad är skillnaden mellan HAIRtamin Advanced Formula och Gummy Stars?

Svar: HAIRtamin Advanced Formula innehåller en kraftfull blandning av vitaminer, mineraler och antioxidanter som främjar hälsosam hårväxt. Gummy Stars är ett läckert alternativ till kapslarna och har samma syfte att bidra till vackert och hälsosamt hår. Båda produkterna innehåller 5000 mcg biotin och ett kraftfullt antioxidantkomplex. Kapslarna är dock något mer potent och innehåller några fler vitaminer och örter i högre dosering.

Kan HAIRtamin Gummy Stars stimulera hårväxt på andra delar av kroppen?

Svar: Nej, HAIRtamin stimulerar endast hårväxt i befintliga hårfolliklar och inte på annars hårlösa områden. Håret på din kropp växer inte på samma sätt som på huvudet, eftersom hårfolliklarna på kroppen får en molekylär signal att bara växa till en viss längd.

Innehåller HAIRtamin Gummy Stars gelatin?

Svar: Nej, Gummy Stars innehåller inte gelatin utan är gjorda av pektin.

Kan jag ta HAIRtamin Gummy Stars om jag är gravid?

Svar: Rådfråga alltid din läkare innan du börjar ta något nytt kosttillskott, särskilt om du är gravid eller har något befintligt hälsotillstånd. Även om HAIRtamin Gummy Stars anses vara säkra av läkare rekommenderar vi att gravida och postnatala kvinnor istället tar HAIRtamin MOM, som är speciellt utformat för att stödja hälsosam hårväxt under graviditet och efter förlossning. Det är en vegansk kapsel som endast behöver tas en gång om dagen och är laddad med essentiella näringsämnen som både du och ditt barn behöver för att växa.

6856344008147
20 objekt

Särskilda referenser

ean13
6856344008147

5 andra produkter i samma kategori:

Himalaya - Purifying Neem Foaming Face Wash - 150 ml.
  • Ny

Himalaya - Purifying Neem Foaming Face Wash -...

111 kr
Tillgänglighet: 101 I lager
Få en klar och problemfri hud med Himalaya Purifying Neem Foaming Face Wash. Speciellt framtagen för normal till fet hud, rengör den effektivt utan att torka ut. Dermatologiskt testad och kliniskt bevisad effektivitet. Innehåller naturliga ingredienser med renande och antibakteriella egenskaper.
Himalaya - Total Care Herbal Toothpaste - 75 ml.
  • Ny

Himalaya - Total Care Herbal Toothpaste - 75 ml.

78 kr
Tillgänglighet: 1 I lager
Få 12 timmars skydd mot skadliga bakterier med Himalaya Total Care Herbal Toothpaste. Förhindrar plackuppbyggnad, karies och tandköttsproblem. Ger rena, vita tänder och en uppfriskande smak. 100 % vegetarisk och baserad på växtbaserade ingredienser för en sund tandvård.
Himalaya - Ayurvedic Dental Cream, Clove - 100 grams
  • Ny

Himalaya - Ayurvedic Dental Cream, Clove - 100...

87 kr
Tillgänglighet: 2 I lager
Få ett strålande leende med Himalaya Ayurvedic Dental Cream, Clove. Denna naturliga tandkräm ger dig vitare tänder och skyddar mot fläckar. Utan fluor och med vårdande egenskaper är den perfekt för god tandhälsa. Kliniskt testad och godkänd av tandläkare. Upplev fördelarna idag!
HAIRtamin - BLOATamin™
  • Ny

HAIRtamin - BLOATamin™

399 kr
Tillgänglighet: 109 I lager
BLOATamin® är en unik produkt som erbjuder en ren blandning av 11 örter och matsmältningsenzymer för att lindra uppblåsthet, gas och magbesvär. Den främjar en hälsosam metabolism och är 100% vegansk med rena, ekologiska ingredienser. Ge din kropp den naturliga lösningen den förtjänar!
NOW Foods - Vitamin E Natural Liquid - 118 ml.
  • Ny

NOW Foods - Vitamin E Natural Liquid - 118 ml.

280 kr
Tillgänglighet: 12 I lager
Vitamin E Natural Liquid från NOW Foods är en kraftfull antioxidant som skyddar mot lipidperoxidation. Med blandade tokoferoler och naturlig form ger den maximal effekt. Använd den internt eller externt för att främja hälsa och välbefinnande. Glutenfri, vegan och vegetarian.