• Ny
    Carlson Labs - Multi + Omega-3

Carlson Labs - Multi + Omega-3

927 kr
Inkl. moms
Få optimal hälsa med Carlson Labs - Multi + Omega-3. Främjar kardiovaskulär och kognitiv hälsa. Innehåller viktiga vitaminer och mineraler. Superstark, järnfri och balanserad formel. Garanterad styrka och kvalitet. Ge din kropp det den behöver för att fungera optimalt.
Variationer : 120 softgels

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 14 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-05-02 och 2024-05-03 med hemleverans, via ombud eller box.

Carlson Labs - Multi + Omega-3: Ett Allt-i-Ett-Tillskott för Optimal Hälsa

Fördelar:

  • Främjar kardiovaskulär och kognitiv hälsa
  • Tillhandahåller viktiga vitaminer och mineraler för att stödja optimalt välbefinnande
  • Innehåller de nyttiga omega-3-ämnena EPA och DHA
  • En superstark, järnfri, balanserad formel
  • Garanterad styrka och kvalitet

Främjar kardiovaskulär och kognitiv hälsa

Carlson Labs - Multi + Omega-3 är ett allt-i-ett-tillskott som främjar både kardiovaskulär och kognitiv hälsa. Genom att tillhandahålla en balanserad kombination av viktiga näringsämnen, inklusive vitaminer, mineraler och omega-3-fettsyror, stödjer detta kosttillskott hjärtat och hjärnans välbefinnande. Forskning har visat att omega-3-fettsyror, särskilt EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra), kan bidra till att minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar genom att främja hjärtats hälsa och stödja en normal blodtrycksnivå. Dessutom kan dessa fettsyror också ha positiva effekter på kognitiv funktion och hjälpa till att bibehålla en hälsosam hjärnfunktion under åldrandet.

Tillhandahåller viktiga vitaminer och mineraler för att stödja optimalt välbefinnande

Multi + Omega-3 från Carlson Labs är utformat för att tillgodose kroppens dagliga behov av viktiga vitaminer och mineraler som är avgörande för att upprätthålla optimalt välbefinnande. Denna allt-i-ett-formel innehåller ett brett spektrum av näringsämnen, inklusive vitamin A, B, C, D och E, magnesium och zink. Dessa näringsämnen spelar en viktig roll i många av kroppens funktioner och bidrar till att främja en stark immunfunktion, frisk hud, friska ögon, starka ben och tänder, samt en korrekt fungerande ämnesomsättning. Genom att tillhandahålla dessa viktiga vitaminer och mineraler i en bekväm mjuk gel-form, gör Multi + Omega-3 det enkelt att stödja kroppens övergripande hälsa och välbefinnande.

Innehåller de nyttiga omega-3-ämnena EPA och DHA

Ett av de mest värdefulla tillskotten i Multi + Omega-3 är dess höga innehåll av omega-3-fettsyror, särskilt EPA och DHA. Dessa essentiella fettsyror är k ända för sina många hälsofördelar och spelar en viktig roll i att främja hjärt-kärlhälsa, hjärnfunktion och inflammationshantering i kroppen. EPA och DHA bidrar till att minska nivåerna av skadliga blodfetter och triglycerider, vilket kan minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Dessutom främjar de även en sund inflammatorisk respons och kan bidra till att lindra inflammation i kroppen. Genom att inkludera dessa nyttiga omega-3-ämnen i Multi + Omega-3 tillhandahåller Carlson Labs ett tillskott som främjar en hälsosam inre balans och ger kroppen den näring den behöver för att fungera optimalt.

En superstark, järnfri, balanserad formel

Carlson Labs - Multi + Omega-3 utmärker sig som en superstark, järnfri och balanserad formel. Det är särskilt utformat för att ge en optimal dos av näringsämnen utan att inkludera onödiga tillsatser. Produkten är utvecklad med noggrannhet och omsorg för att säkerställa att varje mjuk gel innehåller rätt proportioner av vitaminer, mineraler och omega-3-fettsyror för att stödja kroppens hälsa och välbefinnande. Denna balanserade formula gör det enkelt att få i sig de viktiga näringsämnena som behövs dagligen utan att behöva ta flera olika tillskott. Dessutom är Multi + Omega-3 helt fri från järn, vilket kan vara fördelaktigt för personer som inte har behov av extra järn eller som har svårt att ta upp järn från kosten.

Garanterad styrka och kvalitet

Carlson Labs är känt för sin kompromisslösa kvalitet och engagemang för att erbjuda högkvalitativa tillskott. Multi + Omega-3 är inget undantag och garanterar styrka och kvalitet i varje mjuk gel. Produkten tillverkas enligt strikta tillverkningsstandarder och genomgår noggranna tester för att säkerställa att den uppfyller högsta kvalitetskrav. Carlson Labs använder endast premiumkvalitetsingredienser som är noggrant utvalda och noggrant testade för renhet och effektivitet. Genom att välja Multi + Omega-3 kan du vara säker på att du får ett pålitligt och effektivt tillskott som är utformat för att ge de bästa resultaten för din hälsa.

Forskning om Omega-3 och dess hälsofördelar

Forskning har visat att omega-3-fettsyror, såsom EPA och DHA, spelar en viktig roll i att främja hälsa och välbefinnande. Studier har visat att omega-3-fettsyror kan bidra till att minska risken för hjärt- och kärlsj ukdomar genom att sänka blodtrycket, förbättra lipidprofilen och minska inflammation i blodkärlen. Dessa fettsyror har även visat sig ha positiva effekter på hjärnan och kan bidra till att förbättra kognitiv funktion, minne och koncentration. Dessutom har omega-3-fettsyror visat sig vara viktiga för att upprätthålla en sund syn och främja en stark immunfunktion. Genom att inkludera EPA och DHA i Multi + Omega-3 erbjuder Carlson Labs en vetenskapligt stödd lösning för att främja övergripande hälsa och välbefinnande.

Kompletterande fördelar av viktiga vitaminer och mineraler

Förutom de hälsofördelar som omega-3-fettsyror erbjuder, ger Multi + Omega-3 också en rad andra fördelar genom att tillhandahålla viktiga vitaminer och mineraler. Dessa näringsämnen spelar en nyckelroll i många av kroppens funktioner och bidrar till att stödja olika aspekter av hälsa och välbefinnande. Vitamin A är viktig för synen och immunsystemet, medan B-vitaminer är involverade i energiomsättning och hjärnfunktion. Vitamin C är en kraftfull antioxidant som stödjer immunsystemet och hjälper till att bekämpa fria radikaler i kroppen. Vitamin D är avgörande för att upprätthålla friska ben och tänder samt för att stödja immunsystemet. Vitamin E är en annan antioxidant som skyddar cellerna från oxidativ stress och främjar en hälsosam hud. Dessutom är mineraler som magnesium och zink viktiga för att stödja en mängd olika kroppsfunktioner, inklusive immunfunktion, muskel- och nervfunktion samt cellulär hälsa.

Ge din kropp de viktigaste näringsämnena med Multi + Omegas

Carlson Labs - Multi + Omega-3 är det perfekta valet för alla som letar efter ett effektivt och bekvämt sätt att förbättra sin övergripande hälsa och välbefinnande. Med sina fördelar för kardiovaskulär och kognitiv hälsa, tillhandahållande av viktiga vitaminer och mineraler, närvaron av nyttiga omega-3-ämnen, superstarka, järnfri och balanserad formel samt garanterad styrka och kvalitet, erbjuder detta allt-i-ett-tillskott en omfattande lösning för att främja optimal hälsa.

Så ge din kropp de viktigaste näringsämnena den behöver för att fungera korrekt och välj Carlson Labs - Multi + Omega-3 idag.



Glutenfri

0088395158605
10 objekt

Särskilda referenser

ean13
0088395158605
Produktinformation
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 softgel
Portioner per förpackning: 120
Mängd per servering: Kalorier 10
Totalt fett 1g 1%**
Totalt kolhydrat <1g <1%**
Protein <1g
Vitamin A (som betakaroten) 1,500mcg RAE 167%
Vitamin C (från kalciumaskorbat) 300mg 333%
Vitamin D (som kolekalciferol) 20mcg 100%
Vitamin E (som D-alfa-tokoferol från soja) 134mg 893%
Thiamin (Vitamin B-1) (från tiaminmononitrat) 7.5mg 625%
Riboflavin (Vitamin B-2) 8.5mg 654%
Niacin (som niacinamid) 20mg 125%
Vitamin B-6 (från pyridoxin HCl) 10mg 588%
Folat (200mcg folsyra) 340mcg DFE 85%
Vitamin B-12 (som cyanokobalamin) 60mcg 2,500%
Biotin 150mcg 500%
Pantotensyra (från D-kalcium pantotenat) 20mg 400%
Kalcium (från kalciumaskorbat, dikalciumfosfat och D-kalcium pantotenat) 35mg 3%
Jod (från kaliumjodid) 150mcg 100%
Magnesium (från magnesiumoxid) 50mg 12%
Zink (från zinkglycinat) 7.5mg 68%
Selen (från selenometionin) 105mcg 191%
Koppar (från kopparglycinat) 1mg 111%
Mangan (från manganglycinat) 1.5mg 65%
Krom (från kromnikotinat) 120mcg 343%
Molybden (från molybdenumglycinat) 37.5mcg 83%
Lutein 400mcg
Bor (från borglycinat) 1mg
Vanadin (från bis-maltolato oxo vanadin) 200mcg
Norsk fiskolja 400mg
EPA (eikosapentaensyra) 65mg
DHA (dokosahexaensyra) 45mg
Ingredienser: Softgelhölje (nötköttgelatin, glycerin, vatten, karob), bivax, sojalecitin, maltodextrin, sojabönolja, mikrokristallin cellulosa, olivolja, mediumkedjiga triglycerider.
Rekommenderad användning: Ta en softgel dagligen vid måltid med ett fullt glas vatten.
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Nordic Naturals - Omega LDL with Red Yeast Rice and CoQ10
  • Ny

Nordic Naturals - Omega LDL with Red Yeast Rice...

515 kr
Tillgänglighet: 10 I lager
Få normala kolesterolnivåer och främja hjärthälsa med Nordic Naturals Omega LDL. Denna kraftfulla formulering kombinerar omega-3-fettsyror, rött jästris och CoQ10 för att ge dig en naturlig lösning. Tillverkad av 100 % vilda sardiner och ansjovis för hög kvalitet och renhet. Ta hand om din hälsa idag!
Puritan's Pride - Triple Omega 3-6-9 Fish & Flax Oils - 120
  • Ny

Puritan's Pride - Triple Omega 3-6-9 Fish &...

231 kr
Tillgänglighet: 1 I lager
Triple Omega 3-6-9 är en unik oljeblandning som stödjer hjärthälsan och främjar en sund kardiovaskulär funktion. Den är renad för att vara säker och av hög kvalitet. Ta tre kapslar dagligen för bästa resultat. Stöd din hjärthälsa med Triple Omega 3-6-9.
Swanson - Pristine Norwegian Cod Liver Oil, 1000mg - 60 softgels
  • Ny

Swanson - Pristine Norwegian Cod Liver Oil,...

230 kr
Tillgänglighet: 12 I lager
Swanson Pristine Norwegian Cod Liver Oil är en kraftfull hälsokälla som ger dig viktiga näringsämnen för att stödja din kropp. Med fördelar som hjärt-kärlhälsa, kognitiv funktion och frisk hud, är detta den bästa källan till cod liver oil på marknaden. Prova det idag och upptäck fördelarna med denna kraftfulla hälsokälla.