• Ny
    Life Extension - Anti-Alcohol Complex - 60 caps

Life Extension - Anti-Alcohol Complex - 60 caps

299 kr
Inkl. moms
Skydda din kropp mot negativa effekter av alkohol med Life Extension Anti-Alcohol Complex. Främjar optimal leverfunktion och hälsosam detoxifiering med potenta näringsämnen och antioxidanter. Stödjer frisk leverfunktion och skyddar cellerna. Ta en kapsel med varje alkoholhaltig dryck, upp till fem kapslar per dag.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 4 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Life Extension - Anti-Alcohol Complex - 60 caps

Främja en sund leverfunktion och detoxifiering med Life Extension Anti-Alcohol Complex

Life Extension Anti-Alcohol Complex är en kraftfullt sammansatt formel som är utformad för att främja optimal leverfunktion och skydda din kropp mot de negativa effekterna av alkohol. Moderna livet innebär ständig exponering för miljömässiga påfrestningar, och levern spelar en avgörande roll i att hantera dessa genom att neutralisera potentiella toxiner. Genom att använda näringsämnen och antioxidanter som klorofyllin, trans-resveratrol och Clovinol® kryddnejlikextrakt stöder denna formula frisk leverfunktion och detoxifiering för att skydda din helhetshälsa.

Fördelar med Anti-Alcohol Complex

  • Stödjer optimal leverfunktion
  • Potenta näringsämnen skyddar mot alkoholmetaboliter
  • Kraftfulla antioxidanter skyddar cellerna
  • Främjar hälsosam detoxifiering

Genom att kombinera vitaminer med potenta näringsämnen hjälper vår formula till att främja en sund leverfunktion genom att hämma oxidativ stress och skydda levercellerna. Den innehåller också en unik kombination av ingredienser som syftar till att bekämpa fria radikaler och neutralisera alkoholmetaboliter för att främja en frisk leverfunktion och helhetshälsa.

Varför tillsätter vi N-acetyl-cystein?

N-acetyl-cystein är en släkting till den aminosyra som kallas cystein och binder till alkoholmetaboliter som acetaldehyd. Detta hjälper till att skydda levern och främja en sund leverfunktion.

Kraftfullt leverkydd

Levern ansvarar för att bearbeta vitaminer och näringsämnen från din mat till former som kan användas av din kropp, återvinna föreningar från röda blodkroppar, syntetisera plasmaproteiner och mycket mer. Levern är också ansvarig för kroppens naturliga detoxifieringsprocesser. Vår Anti-Alcohol-formulering hjälper till att hålla din lever frisk så att den kan fortsätta sitt viktiga arbete.

Varför bör jag använda Anti-Alcohol Complex?

"Att dricka måttligt är vanligtvis okej, men dagen efter kan du märka av det. Nyligen genomförda studier har visat att ett brett spektrum av näringsämnen kan hjälpa till att neutralisera alkoholmetaboliter."

"Vår Anti-Alcohol Complex erbjuder en kraftfull blandning av antioxidanter som främjar en hälsosam leverfunktion. Vår N-Acetyl-L-Cystein är en annan potent näringsämne som främjar leverfunktionen och immunsystemets hälsa."

- Dr. Michael A. Smith, MD: Utbildningsdirektör och talesperson för Life Extension

Produktinformation

Det är kritiskt att upprätthålla leverhälsan med tanke på de påfrestningar som det moderna livet medför. Mitokondrier driver de hårt arbetande cellerna i din lever och spelar en viktig roll för att upprätthålla normal leverfunktion. Oavbruten exponering för oxidativ stress kan emellertid påverka dessa sårbara, energiproducerande mitokondrier negativt.

Anti-Alcohol Complex erbjuder ett brett spektrum av näringsämnen som är utformade för att bekämpa fria radikaler, neutralisera alkoholmetaboliter som acetaldehyd och främja en sund leverfunktion.

Fakta om Anti-Alcohol Complex

Förutom vitamin B1, vitamin C, vitamin E, selen, zink, benfotiamin, glutathion och N-acetyl-L-cystein som skyddar cellerna mot oxidativ stress, innehåller denna specialformulering även potenta doser av följande växtbaserade näringsämnen:

- Klorofyllin, som enligt prekliniska studier har visat sig skydda DNA-integriteten.

- Leucoselect® (druvextrakt), silymarin (mjölktistel-extrakt) och trans-resveratrol är tre föreningar som kan hjälpa till att skydda levern från oxidativ stress och främja en sund leverfunktion genom att hjälpa till att neutralisera potentiellt skadliga xenobiotika.

- Clovinol® kryddnejlikextrakt främjar kroppens naturliga, hälsosamma detoxifieringsprocess, motverkar oxidativ stress och främjar en hälsosam inflammatorisk respons.

Viktigt: Denna produktinformation och eventuella påståenden har inte utvärderats av Food and Drug Administration. Produkterna är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom.

Dosering och användning

Vuxna över 21 år bör ta en (1) kapsel med varje alkoholhaltig dryck, upp till fem kapslar per dag, eller enligt rekommendation från en vårdgivare. Fem kapslar kan också tas på en gång före eller efter intag av alkoholhaltiga drycker.


Frågor & svar

Är denna produkt glutenfri?

Denna produkt innehåller inget gluten.

Kan denna produkt tas nästa dag efter alkoholkonsumtion? Om så är fallet, ger det samma fördelar som att ta tillskottet vid tidpunkten för alkoholkonsumtion?

Ja. Du kan, och det är fortfarande möjligt att du drar nytta av näringsämnena. Observera dock att Life Extension formulerar sin produktdosering och instruktioner baserat på vetenskaplig litteratur. Vi rekommenderar att du följer instruktionerna på produktetiketten för optimal nytta.

Kommer denna produkt att hjälpa till att ta bort sockerhalten i alkohol?

Även om denna formel inte skulle ta bort sockerhalten som finns i alkohol, innehåller den näringsämnen som Benfotiamin, Clovinol® kryddnejlikaextrakt, trans-Resveratrol och andra antioxidanter som kan hjälpa till att uppmuntra hälsosammare glukosmetabolism.

När exakt tar jag detta i förhållande till att dricka? En timme innan? När jag börjar dricka?

Kapslarna kan tas direkt när du börjar dricka eller till och med direkt efter intag av din alkoholhaltiga dryck.

Kan jag ta anti-alkoholkomplexet med leveråterställning och levereffektivitet?

Ja, denna produkt kan kombineras med leveråterställning och levereffektivitet för mer omfattande leverstöd.

Kan detta tas in med naltrexon?

Baserat på den rigorösa genomgången av den vetenskapliga litteraturen om potentiella interaktioner, finns det ingen indikation på att näringsämnena i denna formel skulle interagera negativt med receptbelagda läkemedel. Om du tar ett receptbelagt läkemedel och är intresserad av att ta detta tillägg, föreslår vi att du diskuterar detta beslut med din personliga läkare.

Är dessa kapslar veganvänliga?

Denna produkt innehåller N-acetyl-L-cystein, som kommer från ankfjädrar.

Kan jag ta Anti Alcohol Complex med Milk thistle eller är bara en av produkterna tillräckligt

Denna produkt tillhandahåller en kombination av ingredienser för att stödja alkoholmetabolism och avgiftning. Medan vår europeiska mjölktistel ger mer riktat stöd för att främja hälsosam leveravgiftning. Eftersom båda formlerna erbjuder kompletterande fördelar för leverhälsan, kan de kombineras för optimala fördelar, om det behövs.

Skulle hälsofördelarna vara desamma för en person som dricker på kvällen, om den tas på morgonen med andra kosttillskott?

Life Extension formulerar sin produktdosering och instruktioner baserat på vetenskaplig litteratur. Eftersom vi inte anger en viss tid på dagen för användning kan denna produkt tas när som helst, med eller utan mat, baserat på dina önskemål. Genomgången av den vetenskapliga litteraturen indikerar ingen skillnad i hälsofördelar baserat på den tid som tillägget tas. De fem kapslarna kan tas på en gång före eller efter intag av alkoholhaltiga drycker.

Innehåller denna produkt vete?

Denna produkt innehåller inget vete.



Gluten freeNon-GMO


0737870224068
7 objekt

Särskilda referenser

ean13
0737870224068
Produktinformation
Tillverkarens namn: Life Extension
Produktnamn: Anti-Alcohol Complex - 60 kapslar
Produktbeskrivning: Kosttillskott i kapselform innehållande vitaminer och mineraler
Näringsfakta: Portionstorlek: 5 vegetariska kapslar
Portioner per förpackning: 12
Mängd per servering: Vitamin C (som askorbinsyra) 1000 mg
Vitamin E (som d-alfa-tokoferylsuccinat) 33,5 mg
Tiamin (vitamin B1) (som tiamin HCl) 100 mg
Zink (som zinkoxid) 8 mg
Selen (som natriumselenit) 25 µg
N-Acetyl-L-Cystein 1200 mg
Benfotiamin 600 mg
Clovinol kryddnejlikaextrakt (blomknopp) [standardiserat till 30% polyfenoler] 250 mg
Glutation (reducerad) 50 mg
HepatoProtection Complex Klorofyllin (från natriummagnesiumklorofyllin) 20 mg
Leucoselect druvkärnextrakt (frö) [standardiserat till 95% proantocyanidiner] 20 mg
Silymarin [från mjölktistelextrakt (frö)] 20 mg
Korngräs hel pulver (blad) 15 mg
Trans-Resveratrol [från japansk jättelok (rot) och röd druva (frukt) extrakt] 5 mg
Ingredienser: N-Acetyl-L-Cystein, Vitamin C (som askorbinsyra), Benfotiamin, Clovinol kryddnejlikaextrakt (blomknopp) [standardiserat till 30% polyfenoler], Tiamin (vitamin B1) (som tiamin HCl), Glutation (reducerad), Vitamin E (som d-alfa-tokoferylsuccinat), Klorofyllin (från natriummagnesiumklorofyllin), Leucoselect druvkärnextrakt (frö) [standardiserat till 95% proantocyanidiner], Silymarin [från mjölktistelextrakt (frö)], Korngräs hel pulver (blad), Zink (som zinkoxid), Trans-Resveratrol [från japansk jättelok (rot) och röd druva (frukt) extrakt], Selen (som natriumselenit)
Rekommenderad användning: Vuxna över 21 år, ta en (1) kapsel med varje alkoholhaltig dryck, upp till fem kapslar per dag, eller enligt rekommendation från en vårdgivare. Fem kapslar kan också tas på en gång före eller efter intag av alkoholhaltiga drycker.
Varning Förvaras utom räckhåll för barn. Överskrid inte rekommenderad dos. Köp inte om förseglingen är bruten eller skadad. Vid användning av kosttillskott, kontakta din läkare om du genomgår behandling för en medicinsk åkomma eller om du är gravid eller ammar. Produkten förhindrar inte eller minskar inte de mentala försämringseffekterna som alkohol medför. Drick inte och försök köra eller använda utrustning eller tunga maskiner. Rådfråga din vårdgivare innan du använder produkten om du tar medicin.
Enhetstyp: Vcaps
Nettovikt: 100 g
Produkt-ID (SKU): P41194
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 737870224068
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

NOW Foods - Silymarin with Artichoke & Dandelion
  • Ny

NOW Foods - Silymarin with Artichoke & Dandelion

300 kr
Tillgänglighet: 167 I lager
Stöd din leverhälsa på ett naturligt sätt med NOW Foods Silymarin. Denna unika formel innehåller Silymarin, Kronärtskocka och Maskros för att främja en sund leverfunktion. Dubbel styrka ger optimala resultat och den vegetariska formeln är fri från konstgjorda ämnen. Beställ idag och ta hand om din lever!
Zein Pharma - Choline-Inositol 450/450mg - 60 caps
  • Ny

Zein Pharma - Choline-Inositol 450/450mg - 60 caps

318 kr
Tillgänglighet: 15 I lager
Upplev fördelarna av Zein Pharma Choline-Inositol 450/450mg! Dessa högkvalitativa kapslar erbjuder optimal balans mellan kolin och inositol. Med hög renhet och biotillgänglighet är de perfekta för veganer och vegetarianer. Förbättra din hälsa och välbefinnande idag!
Applied Nutrition - Milk Thistle - 90 tablets
  • Ny

Applied Nutrition - Milk Thistle - 90 tablets

224 kr
Tillgänglighet: 104 I lager
Upptäck fördelarna med Applied Nutrition - Milk Thistle! Denna populära örtmedicin hjälper till att lindra matsmältningsbesvär och magbesvär. Halalcertifierad och med 300 mg per tablett, ger den dig bra valuta för pengarna. Främja en hälsosam matsmältning och välbefinnande med denna unika produkt!
Applied Nutrition - Tudca + NAC
  • Ny

Applied Nutrition - Tudca + NAC

653 kr
Tillgänglighet: 103 I lager

Applied Nutrition - Tudca + NAC är det optimala leverstödet med antioxidantaktivitet. Lämplig för vegetarianer och veganer med växtbaserat veggieskal. Halalcertifierad. Främjar leverhälsa och skyddar mot oxidativ stress. Ta ett steg mot en sund lever och balanserad kroppsfunktion med denna högkvalitativa produkt.

Amix - Liver Cleanse - 100 Capsules
  • Ny

Amix - Liver Cleanse - 100 Capsules

282 kr
Tillgänglighet: 31 I lager
AmixTM Liver Cleanse stödjer och bibehåller en hälsosam leverfunktion, leverhälsa och matsmältning. Med antioxidantegenskaper stödjer den även hjärthälsa och immunsystemet. Kan hjälpa till att minska kroppsvikt.