• Ny
    Garden of Life - Mykind Organics Men's Multi 40+ Gummies

Garden of Life - Mykind Organics Men's Multi 40+ Gummies, Organic Berry - 120 vegan gummy drops

587 kr
Inkl. moms
Få viktiga vitaminer och mineraler enkelt med Garden of Life - Mykind Organics Men's Multi 40+ Gummies. Ekologiska och naturliga ingredienser, speciellt för män över 40. USDA Organic, Non-GMO, Vegan, Glutenfri och Kosher-certifierad.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet
Sista produkten i lager

Betalningar

Få 9 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-05-02 och 2024-05-03 med hemleverans, via ombud eller box.

Garden of Life - Mykind Organics Men's Multi 40+ Gummies, Organic Berry - 120 vegan gummy drops

Fördelar:

  • Ekologiska och naturliga ingredienser
  • Näringsrik formula för män över 40 år
  • Enkel och läcker sätt att få nödvändiga vitaminer och mineraler
  • Fri från syntetiska vitaminer och tillsatser
  • Certifierad USDA Organic, Non-GMO Project Verified, Certified Vegan, Certified Gluten Free och Kosher

Ekologiska och naturliga ingredienser

Garden of Life - Mykind Organics Men's Multi 40+ Gummies är tillverkade med omsorgsfullt utvalda ekologiska ingredienser av högsta kvalitet. Produkten är certifierad USDA Organic och Non-GMO Project Verified, vilket garanterar att den är fri från genetiskt modifierade organismer och att den produceras utan användning av syntetiska bekämpningsmedel, konstgödsel eller andra kemiska tillsatser.

Mykind Organics Men's 40+ Multi Gummies innehåller en blandning av nio ekologiska hela frukter, vilket ger en naturlig källa till vitaminer och mineraler. Dessa frukter är noggrant utvalda för sina näringsämnen och bidrar till att främja en hälsosam livsstil för män över 40 år.

Näringsrik formula för män över 40 år

Mykind Organics Men's 40+ Multi Gummies är speciellt utformade för att möta näringsbehoven hos män över 40 år. Vid denna ålder kan det vara utmanande att få i sig tillräckligt med näringsämnen genom kosten ensam, och kosttillskott kan vara ett värdefullt komplement.

Dessa gummies är rika på vitaminer och mineraler som är viktiga för mäns hälsa, inklusive vitaminer B12, D3, E och zink. Vitamin B12 bidrar till att bibehålla energinivåerna och stödja nervsystemets funktion. Vitamin D3 är viktigt för att upprätthålla starka ben och immunsystemet. Vitamin E är en antioxidant som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Zink stödjer bland annat immunsystemet och normal fertilitet hos män.

Enkel och läcker sätt att få nödvändiga vitaminer och mineraler

Mykind Organics Men's 40+ Multi Gummies erbjuder en bekväm och välsmakande lösning för att tillgodose kroppens näringsbehov. Dessa veganvänliga gummies har en lockande ekologisk bärblandning, tillverkad med pektin från icke-GMO-äpplen och ekologiskt apelsinskal. Detta innebär att de inte innehåller grisgelatin eller andra animaliska produkter, vilket gör dem lämpliga för vegetarianer och veganer.

Gummies är ett tre vligt sätt att ta sin dagliga dos av vitaminer och mineraler. De är lätta att tugga och svälja, vilket gör dem idealiska för personer som har svårt att svälja piller eller kapslar. Dessutom är de välsmakande och kan njutas som en liten belöning varje dag.

Fri från syntetiska vitaminer och tillsatser

En av de viktigaste fördelarna med Mykind Organics Men's 40+ Multi Gummies är att de inte innehåller syntetiska vitaminer eller tillsatser. Många traditionella vitamintillskott på marknaden använder syntetiskt framställda vitaminer, som kan vara mindre biotillgängliga och mindre lättupptagliga för kroppen.

Garden of Life har valt att använda naturliga och helmatbaserade källor till näringsämnen i sina produkter. Detta innebär att de vitaminer och mineraler som finns i dessa gummies kommer från verkliga livsmedel, vilket ger en mer naturlig och balanserad form av näring.

Certifierad USDA Organic, Non-GMO Project Verified, Certified Vegan, Certified Gluten Free och Kosher

Mykind Organics Men's 40+ Multi Gummies är stolta över sina certifieringar, vilka bekräftar deras höga kvalitet och rena ingredienser. Produkten är certifierad USDA Organic, vilket innebär att den har genomgått stränga kontroller för att säkerställa att den uppfyller de organiska standarderna.

Den är också Non-GMO Project Verified, vilket innebär att den inte innehåller genetiskt modifierade organismer. Detta är en viktig faktor för många människor som vill undvika GMO i sin kost.

Utöver det är dessa gummies även Certified Vegan, vilket betyder att de inte innehåller några animaliska produkter och inte testas på djur. De är också Certified Gluten Free, vilket är en viktig aspekt för personer med glutenintolerans eller celiaki.

Slutligen är de Kosher-certifierade, vilket innebär att de uppfyller de strikta kraven för kosher-matlagning och är lämpliga för personer som följer kosher-dieten.

Forskning om vitaminer och mineraler för mäns hälsa

Forskning har visat att vitaminer och mineraler spelar en viktig roll för att främja mäns hälsa och välbefinnande. Här är några intressanta forskningsresultat:

Zink och reproduktiv hälsa hos män

En studie publicerad i tidskriften "Nutrition" fann att zinknivåerna kan vara direkt relaterade till reproduktiv hälsa hos män. Forskarna upptäckte att zinkbrist var vanligt förekommande hos män med låg spermieantal och dålig spermiekvalitet. Genom att ta zinktillskott kunde forskarna se förb ättringar i spermieantalet och kvaliteten. Zink är också känt för att stödja prostatahälsan och upprätthålla normala testosteronnivåer hos män.

Vitamin D och benhälsa hos äldre män

En studie som publicerades i "Aging Male" fann att äldre män med låga nivåer av vitamin D hade en högre risk för benskörhet och frakturer. Vitamin D spelar en viktig roll i upptaget av kalcium och mineraliseringen av ben. Att säkerställa tillräckliga nivåer av vitamin D kan vara avgörande för att upprätthålla starka ben och minska risken för benskörhet hos äldre män.

Vitamin B12 och energiomsättning

Vitamin B12 är känt för sin roll i energiomsättningen och kan vara särskilt viktigt för äldre män. En studie publicerad i "The American Journal of Clinical Nutrition" fann att äldre män med låga nivåer av vitamin B12 hade en högre risk för trötthet och muskelsvaghet. Att få tillräckliga mängder av vitamin B12 kan bidra till att bibehålla energinivåerna och främja en aktiv livsstil hos äldre män.

Det är viktigt att notera att kosttillskott inte ersätter en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Det är alltid bäst att rådgöra med en läkare eller näringsrådgivare innan du börjar ta kosttillskott, särskilt om du har några underliggande hälsotillstånd eller tar mediciner.

Slutsats

Garden of Life - Mykind Organics Men's Multi 40+ Gummies är en utmärkt produkt som erbjuder en näringsrik och hälsosam lösning för män över 40 år. Dessa gummies är tillverkade med omsorgsfullt utvalda ekologiska ingredienser och är fria från syntetiska vitaminer och tillsatser. De erbjuder en bekväm och välsmakande sätt att få i sig viktiga vitaminer och mineraler.

Med certifieringar som USDA Organic, Non-GMO Project Verified, Certified Vegan, Certified Gluten Free och Kosher kan du vara säker på att du får en högkvalitativ och pålitlig produkt. Ta hand om din hälsa och välbefinnande med Garden of Life - Mykind Organics Men's Multi 40+ Gummies och njut av alla fördelar som dessa gummies har att erbjuda.

GlutenfriIcke-GMOVegan

0658010120289
2 objekt

Särskilda referenser

ean13
658010120289
Produktinformation
Näringsfakta: Portionstorlek: 4 vegan gummies (10g)
Portioner per förpackning: 30
Mängd per servering: Kalorier 35
Totalt kolhydrater 8g 3%
Kostfiber 2g 8%
Totalt socker 5g
Inkluderar 4g tillsatt socker (från ekologisk frukt) 5g 8%
Vitamin A 450mcg 50%
Vitamin C 90mg 100%
Vitamin D (som D3) 20mcg (800 IE) 100%
Vitamin E 11.5mg 80%
Vitamin K 120mcg 100%
Thiamin (Vitamin B1) 0.6mg 50%
Riboflavin (Vitamin B2) 0.6mg 45%
Niacin 8mg 50%
Vitamin B6 3.7mg 220%
Folat 120mcg 30%
Vitamin B12 (som Metylkovalamin) 9.6mcg 400%
Biotin 114mcg 380%
Pantotensyra 4mg 80%
Zink 1.5mg 15%
Selen 25mcg 45%
Mangan 0.2mg 10%
Krom 35mcg 100%
Andra ingredienser: Certifierad ekologisk fruktbasblandning: Ekologisk äpple (frukt, koncentrat av puré och juice), ekologisk persika (fruktpurékoncentrat), ekologisk tapiokafiber, pektin (från äpplen och apelsiner), ekologisk tranbärssmak, ekologiskt lila morotsjuicekoncentrat (för färg), ekologisk apelsin (skal), ekologiskt risgryn och ekologisk solrosolja (för beläggning), certifierad ekologisk riktig matvitaminblandning: [ekologisk emblic (amla, phyllanthus emblica) (frukt) extrakt, ekologisk sesbania grandiflora (blad), ekologisk psidium guajava (guavafrukt och blad), ekologisk ocimum sanctum (helig basilikablad), ekologisk annatto (frukt och frö), ekologisk citron (skal), ekologisk moringa oleifera (moringa blad), ekologisk rödbeta (rot), ekologisk broccoli (stjälk och blomma), ekologisk morot (rot), ekologisk spenat (blad), ekologisk tomat (frukt), ekologisk jordgubbe (frukt), ekologisk körsbär), ekologisk björnbär (frukt), ekologisk grön paprika (frukt), ekologisk brysselkål (blad), ekologisk ingefära (rot), ekologisk blåbär (frukt), ekologisk vitlök (lök), ekologisk grön lök (lök), ekologisk hallon (frukt), ekologisk persilja (blad), ekologisk blomkål (blomma och stjälk), ekologisk rödkål (blad), ekologisk sparris (blomma och stjälk), ekologisk selleri (stjälk), ekologisk gurka (gurka), ekologisk grönkål (blad)], ekologisk flowens hel tranbär (frukt).
Innehåller inga fyllnadsämnen, konstgjorda färger, smaker, sötningsmedel eller konserveringsmedel.
Lätt pudrad med ekologiskt rispulver, inte socker.
Rekommenderad användning: Vuxna tuggar noggrant 4 gummies dagligen med mat.
Varning Använd endast enligt anvisningar. Överskrid inte den föreslagna dosen. Förvaras utom räckhåll för barn. Gummies kan utgöra en kvävningsrisk. Förvaras svalt och torrt. Använd inte om säkerhetssäkerheten är bruten eller saknas.
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

NOW Foods - Vitamin K-2
  • Ny
  • Slut i Lager

NOW Foods - Vitamin K-2

242 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Stöd din benhälsa och kalkmetabolism med NOW Foods - Vitamin K-2. Denna biologiskt aktiva form av vitamin K är lättillgänglig för kroppen och stödjer en sund kardiovaskulär hälsa. Produkten är allergivänlig, kosher och passar vegetarianer och veganer. Prova idag och upplev fördelarna.
Enzymedica - BeanAssist - 30 caps
  • Ny

Enzymedica - BeanAssist - 30 caps

220 kr
Tillgänglighet: 100 I lager
Optimera din matsmältning med Enzymedica BeanAssist! Förbättrad matsmältning av komplexa kolhydrater. Minskat obehag från gaser och uppblåsthet. Effektivt enzym för nedbrytning av bönor, kål och broccoli. Naturlig och säker lösning för matsmältningsbesvär. Vetenskapligt stödd produkt med bevisad effektivitet.
NOW Foods - Liquid Multi
  • Ny

NOW Foods - Liquid Multi

372 kr
Tillgänglighet: 6 I lager
NOW Foods - Liquid Multi är en kraftfull multivitamin som snabbt absorberas av kroppen. Med Lutein, Lycopene och Flax Seed Oil ger den ett omfattande stöd för optimal hälsa. Välj NOW Foods - Liquid Multi för en effektiv och högkvalitativ multivitamin.
Enzymedica - Betaine HCl - 120 caps
  • Ny
  • Slut i Lager

Enzymedica - Betaine HCl - 120 caps

410 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Förbättra din matsmältning och maghälsa med Enzymedica Betaine HCl. Denna unika formel främjar en sund matsmältning, lugnar magslemhinnan, stödjer proteinmatsmältningen, minskar halsbränna och förbättrar näringsupptaget. Ett naturligt alternativ för bättre maghälsa.