• Ny
    USA medical - Ultra Joint Flex - 60 Capsules
    USA medical - Ultra Joint Flex - 60 Capsules

USA medical - Ultra Joint Flex - 60 Capsules

173 kr
Inkl. moms
USA Medical Ultra Joint Flex kapslar stödjer ledhälsa och rörlighet med naturliga ingredienser och hög halt av aktiva ämnen. Fri från kemikalier och bekämpningsmedel, innehåller viktiga näringsämnen för broskbildning. Idealiskt för ledproblem och förebyggande åtgärder.

Fraktkostnader

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Fraktkostnad till Danmark & Finland

Fraktkostnaden är 99 SEK oavsett ordersumma.

Kvantitet

Betalningar

Få 3 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-06-13 och 2024-06-14 med hemleverans, via ombud eller box.

USA Medical Ultra Joint Flex kapslar

Fördelar:

  • Stödjer ledhälsa och rörlighet
  • Innehåller naturliga ingredienser
  • Hög halt av aktiva ämnen
  • Fri från kemikalier och bekämpningsmedel
  • Innehåller viktiga näringsämnen för broskbildning

Stödjer ledhälsa och rörlighet

USA Medical Ultra Joint Flex kapslar är speciellt utformade för att stödja dina leder och förbättra rörligheten. Med en kombination av viktiga ingredienser som glukosamin och kondroitinsulfat, hjälper dessa kapslar till att bibehålla och stärka brosk och leder. Regelbundet intag kan minska ledsmärta och förbättra din allmänna rörlighet, vilket gör dem idealiska för personer med ledproblem eller de som vill förebygga sådana problem i framtiden.

Innehåller naturliga ingredienser

Ingredienserna i USA Medical Ultra Joint Flex kapslar är noggrant utvalda naturliga extrakt som glukosamin och kondroitinsulfat, vilka finns i leder och brosk, samt MSM, en organisk svavelförening. Produkten innehåller även extrakt av frankincense och gurkmeja, samt quercetin, bromelain och metionin. Denna naturliga formulering är garanterat ren och fri från kemikalier och bekämpningsmedel, vilket gör den till ett säkert val för din hälsa.

Hög halt av aktiva ämnen

Ultra Joint Flex kapslar är rika på aktiva ingredienser som stödjer ledhälsa och broskbildning. En daglig dos innehåller 1500 mg glukosaminsulfat och 150 mg kondroitinsulfat, vilket säkerställer att du får tillräckligt med dessa viktiga ämnen för att stödja dina leder. Dessutom innehåller kapslarna 25 mg MSM, 25 mg quercetin, 25 mg metionin och 25 mg bromelain, vilket ytterligare förstärker deras effektivitet.

Fri från kemikalier och bekämpningsmedel

USA Medical Ultra Joint Flex är en naturlig produkt som är fri från skadliga kemikalier och bekämpningsmedel. Detta gör den till ett säkert och hälsosamt val för alla som vill stödja sin ledhälsa utan att utsätta sin kropp för onödiga tillsatser. Genom att välja en ren och naturlig produkt kan du vara säker på att du tar hand om din kropp på bästa möjliga sätt.

Innehåller viktiga näringsämnen för broskbildning

Ultra Joint Flex kapslar innehåller viktiga näringsämnen som är nödvändiga för broskbildning. Glukosamin och kondroitinsulfat är två av de mest betydelsefulla komponenterna i broskvävnad och hjälper till att bibehålla dess struktur och funktion. Dessutom innehåller kapslarna vitamin C, som är avgörande för kollagenbildning och bidrar till att stärka brosk, blodkärl, muskler och ben.

Forskning om USA Medical Ultra Joint Flex

Forskning har visat att glukosamin och kondroitinsulfat spelar en viktig roll i bildandet av brosk och ledvätska. Dessa ämnen hjälper till att binda vatten i brosket, vilket gör det flexibelt och underlättar rörelse. Enligt en studie publicerad i "The Journal of Rheumatology" kan tillskott av glukosamin och kondroitinsulfat minska smärta och förbättra ledfunktionen hos personer med artros. Dessutom har forskning visat att MSM kan förbättra ledfunktion och rörlighet genom att bidra till kollagensyntesen.

Hur bildas brosk i vår kropp och vad är deras huvudsakliga komponenter?

Brosk är en viktig del av våra leder och består till största delen av kollagen och proteoglykaner. Kollagen utgör 67% av brosket och är avgörande för dess struktur och funktion. Proteoglykaner, som kondroitinsulfat och glukosamin, utgör den andra största delen av broskvävnaden. Dessa ämnen finns också i Ultra Joint Flex och hjälper till att bibehålla broskets struktur och funktion.

Eftersom brosk inte har några blodkärl, absorberar det de näringsämnen det behöver genom den intercellulära matrisen. Detta gör det viktigt att vara ordentligt hydrerad, eftersom mängden vatten påverkar mängden intercellulär vätska och broskets allmänna tillstånd.

Varför är vitamin C viktigt?

Vitamin C (askorbinsyra) är en näringsämne som kroppen behöver varje dag, inte bara för att stödja immunsystemet, utan också för att bilda kollagen, vilket är nödvändigt för bildandet av blodkärl, brosk, muskler och ben. Vitamin C är också viktigt för kroppens läkningsprocess.

Vitamin C är en antioxidant som hjälper till att skydda celler från effekterna av fria radikaler - molekyler som bildas när kroppen bryter ner mat eller utsätts för tobaksrök och solljus, röntgenstrålar eller andra strålningskällor. Det är en vattenlöslig förening som inte lagras av kroppen, så det måste tillföras dagligen. En daglig dos av Ultra Joint Flex innehåller 160 mg vitamin C, vilket är 200% av ditt dagliga behov!

Varför är MSM viktigt?

MSM, metylsulfonylmetan, är en svavelförening som spelar en viktig roll i kollagensyntesen. Dess huvudsakliga roll i kroppen är att bilda och bibehålla hud, blodkärl, hår och naglar i gott skick. MSM hjälper till att bibehålla korrekt ledfunktion, förbättra ledens rörlighet och är nödvändigt för normal ledmetabolism. Särskilt svavel (S = svavel) som utvinns från MSM spelar en viktig roll i membranens metabolism och underlättar därmed transporten av näringsämnen in i vävnaden. En daglig dos av USA Medical Ultra Joint Flex innehåller 25 mg MSM.

Effekter av den indiska frankincenseträdet, Boswellia serrata

Boswellia, även känt som indisk frankincense, finns i de torra bergsområdena i Indien, Nordafrika och Mellanöstern. Boswellia serrata trä är källan till boswellia-extrakt, vars kryddiga, trädoftande harts har använts länge. Frankincense träextrakt är en bas i ayurvedisk medicin, där den aktiva ingrediensen i frankincense trä anses vara av stort värde. Många studier har utförts på effekterna av boswellia på leder, men mer forskning behövs innan experter kan dra säkra slutsatser om dess hälsoeffekter.

Varför innehåller Ultra Joint Flex gurkmeja?

De antiinflammatoriska effekterna av gurkmeja är välkända inom ayurvedisk medicin. Curcumin, en naturlig komponent i gurkmeja, hjälper till att reglera kroppens inflammatoriska respons. På detta sätt kan gurkmeja, tillsammans med de andra ingredienserna i Ultra Joint Flex, ge stöd för dem med led- eller broskproblem.

Betydelsen av Quercetin, Metionin och Bromelain

Quercetin är ett växtpigment flavonoid som ger färg till många frukter som blåbär, röda druvor, tomater, körsbär, fläderbär och vinbär. Quercetin och relaterade flavonoider är kraftfulla antioxidanter som neutraliserar fria radikaler i kroppen som skadar proteiner, nukleinsyror och orsakar åderförkalkning.

Fria radikaler produceras under cellernas naturliga metabolism, men det är nödvändigt att motverka och neutralisera dem med antioxidanter, eftersom de kan orsaka inflammation och bidra till utvecklingen av kroniska sjukdomar om de blir överdrivna. Flavonoider skyddar alltså celler från oxidativ stress, vilket ökar cellens livslängd och bromsar åldringsprocessen, samtidigt som de stödjer kroppens naturliga försvar.

Metionin är en av de 9 essentiella aminosyrorna som är ansvariga för celltillväxt och reparation. Det är också involverat i många avgiftningsprocesser genom att stödja MSM.

Bromelain är enzymet som kan extraheras från frukten eller stammen av ananas. Bromelain bidrar till immunsystemets normala funktion och stödjer vårt naturliga försvar. USA Medical Ultra Joint Flex innehåller 25 mg Quercetin, 25 mg Metionin och 25 mg Bromelain i en daglig dos.

USA medical
5999861931200
8 objekt

Särskilda referenser

ean13
5999861931200
Produktinformation
Produktnamn: USA Medical - Ultra Joint Flex - 60 Kapslar
Näringsfakta: Portionstorlek: 3 kapslar
Portioner per förpackning: 20
Ingredienser: Glukosamin, kondroitinsulfat, MSM, rökelseträdsextrakt, gurkmejaextrakt, quercetin, bromelain, metionin, vitamin C
Mängd per servering: Glukosamin (1500 mg), Kondroitinsulfat (150 mg), MSM (25 mg), Quercetin (25 mg), Metionin (25 mg), Bromelain (25 mg), Vitamin C (160 mg - 200% av ditt dagliga intag)
Rekommenderad användning: Ta 3 kapslar om dagen före måltider med ett glas vatten för bästa resultat.
Varning: Använd inte produkten om du är allergisk mot någon av dess ingredienser. Överskrid inte den rekommenderade konsumtionsmängden. Kosttillskott ersätter inte en balanserad blandad kost och en hälsosam livsstil. Rådfråga din läkare innan du använder produkten om du är gravid eller ammar, har en allvarlig sjukdom eller tar receptbelagda läkemedel. Sluta omedelbart att ta tillskottet om du upplever oönskade symtom. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ytterligare Info: Produkten tillverkas i en anläggning som bearbetar fisk, soja, skaldjur, hasselnötter och trädnötter. Kondroitinsulfat kommer från havsskal.
Förvaring: Förvaras svalt och torrt. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

NUTREND - Flexit Drink
  • Ny

NUTREND - Flexit Drink

277 kr
Tillgänglighet: 15 I lager
NUTREND - Flexit Drink: För omfattande ledvård och skönhet. Förebygger ledkapslar och slitage av senor och ligament. Förbättrar hudens kvalitet. Stärker hår och naglar. Tillför viktiga vitaminer och mineraler. Innehåller högkvalitativa kollagenproteiner. Ge din kropp det stöd den behöver för bättre livskvalitet och välmående.
Swanson - Collagen Peptides
  • Ny

Swanson - Collagen Peptides

629 kr
Tillgänglighet: 10 I lager
Kollagenpeptider från Gräsbetande Kor - hjälper med hår, hud, naglar och ledstöd. Glutenfri och icke-GMO. Stödjer hydrering och elasticitet i huden. Vetenskapligt beprövad kvalitet sedan 1969.
Doctor's Best - Celadrin, 500mg - 90 caps
  • Ny

Doctor's Best - Celadrin, 500mg - 90 caps

346 kr
Tillgänglighet: 100 I lager
Få bättre ledhälsa med Doctor's Best Celadrin! Denna avancerade blandning av förestrade fettsyror förbättrar ledfunktion och flexibilitet, stödjer knäets rörelseomfång och främjar ledkomfort. Tillverkad av högkvalitativa ingredienser och garanterar en konsekvent dos av 500 mg Celadrin. Glutenfri och Icke-GMO.
Swedish Supplements - Flex Support Forte, 120 caps
  • Ny
  • Slut i Lager

Swedish Supplements - Flex Support Forte, 120 caps

319 kr
Tillgänglighet: Slut i lager

Ledsupport Kosttillskott är ett kosttillskott som stödjer ledernas styrka och flexibilitet. Det innehåller populära ingredienser som MSM, nypon och äggskalsmembran för att bibehålla ledernas rörlighet och minska ledrelaterade obehag. Rekommenderad dagsdos är 3 kapslar på morgonen och 3 kapslar före sänggåendet. Förvara kosttillskottet torrt och svalt samt utom räckhåll för barn. Observera att produkten innehåller äggprotein och kan inte rekommenderas för personer med äggallergi.

Jarrow Formulas - SAMe 200
  • Ny

Jarrow Formulas - SAMe 200

316 kr
Tillgänglighet: 17 I lager
Förbättra din hälsa och välbefinnande med Jarrow Formulas - SAMe 200. Stödjer frisk bindväv, främjar viktiga neurotransmittorer, stödjer leverfunktion och ökar nivåerna av antioxidanten glutation. Maximal stabilitet och säkerhet genom folieblisterförpackning. Ge din kropp det stöd den behöver för optimal hälsa!