• Ny
    USA medical - Sea Moss Complex - 60 Capsules
    USA medical - Sea Moss Complex - 60 Capsules

USA medical - Sea Moss Complex - 60 Capsules

171 kr
Inkl. moms
Sea Moss Complex är ett naturligt tillskott rikt på sjögräs och alger som främjar immunförsvaret, stödjer sköldkörtelfunktionen och hjälper matsmältningen. Med antioxidanter och näringsämnen är det en skatt från havet för din hälsa. Prova idag och upplev fördelarna!

Fraktkostnader

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Fraktkostnad till Danmark & Finland

Fraktkostnaden är 99 SEK oavsett ordersumma.

Kvantitet

Betalningar

Få 3 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-06-13 och 2024-06-14 med hemleverans, via ombud eller box.

Sjögräs och alger: havets verkliga skatter

Fördelar:

  • Rik på näringsämnen
  • Främjar immunförsvaret
  • Stödjer sköldkörtelfunktion
  • Antioxiderande egenskaper
  • Hjälper matsmältningen

Rik på näringsämnen

Sjögräs och alger har varit en del av människors kost i Europa i tusentals år, vilket ny forskning visar. I vissa delar av Asien serveras nära hundrafemtio olika arter dagligen. Fucus serratus, även känd som irländsk blåstång, förekommer ofta i stora mängder längs de brittiska öarna. Den finns också vid kusterna av Portugal, Island, Kanarieöarna och Nordamerika. Dess olika extrakt har använts i anglosaxisk folkmedicin i århundraden, främst som hostdämpande medel, för sårläkning och lugnande effekt. Det har nu bevisats att den fiber-rika växten innehåller stora mängder av vitaminerna A och C, kalcium, jod, magnesium, kalium, natrium och zink.

Främjar immunförsvaret

Vitamin A som finns i sjögräs deltar i normal järnmetabolism och bidrar till att bibehålla normala slemhinnor, hud, syn och immunförsvar. Det spelar också en roll i celldifferentiering, vilket är extremt viktigt för vår kropp. Denna kombination av näringsämnen gör sjögräs till en utmärkt tillskott för att stärka ditt immunförsvar och hålla dig frisk.

Stödjer sköldkörtelfunktion

Jod som finns i sjögräs bidrar till att bibehålla normal mental funktion och nervsystemets funktion, samt normal produktion av sköldkörtelhormoner och normal sköldkörtelfunktion. Det deltar också i normala energiproducerande metaboliska processer. Med tanke på att många människor lider av jodbrist, kan sjögräs vara ett viktigt tillskott för att stödja sköldkörtelns hälsa.

Antioxiderande egenskaper

Vitamin C i sjögräs fungerar som en kraftfull antioxidant som skyddar cellerna mot oxidativ stress. Detta är viktigt eftersom oxidativ stress kan leda till cellskador och olika sjukdomar. Att inkludera sjögräs i din kost kan därför bidra till att skydda din kropp mot skadliga fria radikaler och främja en övergripande bättre hälsa.

Hjälper matsmältningen

Sjögräs är också rikt på fibrer, vilket är viktigt för en hälsosam matsmältning. Fibrer hjälper till att hålla matsmältningssystemet fungerande smidigt och kan förebygga förstoppning. Dessutom kan de prebiotiska egenskaperna hos vissa typer av sjögräs stödja tillväxten av goda bakterier i tarmen, vilket ytterligare främjar matsmältningshälsan.

Forskning om sjögräs och alger

Forskning visar att sjögräs och alger kan vara en värdefull källa till näringsämnen och hälsofördelar. En studie publicerad i Marine Drugs (2014) visade att sjögräs innehåller bioaktiva föreningar som kan ha antimikrobiella, antioxidativa och antiinflammatoriska egenskaper. En annan studie i Journal of Applied Phycology (2016) fann att vissa typer av alger kan bidra till att sänka blodtrycket och förbättra hjärthälsan. Dessa fynd stödjer användningen av sjögräs som en del av en hälsosam kost.

Svartpepparens mirakel: BioPerine®

Fördelar:

  • Förbättrar näringsupptag
  • Stödjer matsmältningen
  • Antioxiderande egenskaper
  • Främjar hjärnhälsa
  • Antiinflammatoriska egenskaper

Förbättrar näringsupptag

BioPerine® är en patenterad formel som är intressant på grund av sitt piperininnehåll. Nuvarande undersökningar syftar till att avslöja exakt hur det påverkar kroppens funktion. Det antas att BioPerine® kan hjälpa till att optimera upptaget av aktiva ingredienser i kroppen. Detta innebär att när du tar kosttillskott tillsammans med BioPerine®, kan din kropp absorbera näringsämnena mer effektivt.

Stödjer matsmältningen

Piperin, den aktiva ingrediensen i svartpeppar, har visat sig stimulera matsmältningsenzymer och öka matsmältningsvätskor. Detta kan hjälpa till att förbättra matsmältningen och näringsupptaget, vilket gör att din kropp kan dra nytta av de näringsämnen du konsumerar på ett bättre sätt. Dessutom kan piperin bidra till att minska uppblåsthet och matsmältningsbesvär.

Antioxiderande egenskaper

Svartpeppar innehåller också kraftfulla antioxidanter som kan skydda kroppen mot oxidativ stress. Oxidativ stress är en av de främsta orsakerna till cellskador och kan leda till kroniska sjukdomar. Genom att inkludera BioPerine® i din kost kan du hjälpa till att skydda dina celler och främja en bättre hälsa.

Främjar hjärnhälsa

Forskning har visat att piperin kan ha positiva effekter på hjärnhälsan. En studie publicerad i Journal of Food and Chemical Toxicology (2012) fann att piperin kan förbättra kognitiv funktion och minne. Detta gör BioPerine® till ett utmärkt tillskott för dem som vill stödja sin hjärnhälsa och kognitiva funktion.

Antiinflammatoriska egenskaper

Piperin har även antiinflammatoriska egenskaper, vilket kan hjälpa till att minska inflammation i kroppen. Kronisk inflammation är kopplad till många sjukdomar, inklusive hjärtsjukdomar, diabetes och cancer. Genom att minska inflammation kan BioPerine® bidra till att förebygga dessa sjukdomar och främja en bättre hälsa.

Kardborre, folkmedicinens ess

Fördelar:

  • Diuretiska egenskaper
  • Blodrenande
  • Stödjer njurhälsa
  • Främjar hudhälsa
  • Rik på vitaminer och mineraler

Diuretiska egenskaper

Kardborre, eller tistel som den populärt kallas, är en växt som ursprungligen kommer från Europa och Asien och har varit en del av vår folkmedicin i århundraden. Den tvååriga växtens stjälk, vit och krispig på insidan, har betraktats som en speciell delikatess i Japan i tusentals år och äts gärna dagligen. I ungersk folkkultur var den känd för sina diuretiska egenskaper, vilket innebär att den kan hjälpa kroppen att bli av med överflödig vätska och toxiner.

Blodrenande

Kardborre har också blodrenande egenskaper, vilket innebär att den kan hjälpa till att rena blodet och förbättra cirkulationen. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för personer med hudproblem, eftersom renare blod kan bidra till att förbättra hudens utseende och hälsa. Dessutom kan kardborre hjälpa till att stödja leverns funktion, vilket är viktigt för kroppens avgiftningsprocess.

Stödjer njurhälsa

En annan viktig egenskap hos kardborre är dess förmåga att stödja njurhälsa. Kardborre har traditionellt använts för att behandla njursten och andra njurproblem. Genom att främja njurarnas hälsa kan kardborre hjälpa till att förbättra kroppens förmåga att rena blodet och eliminera avfall.

Främjar hudhälsa

Kardborre har också använts för att behandla hudsjukdomar och svårläkta sår. Dess antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper gör den till ett effektivt medel för att behandla akne, eksem och andra hudproblem. Dessutom kan kardborre hjälpa till att förbättra hårhälsan och främja hårväxt.

Rik på vitaminer och mineraler

Kardborre innehåller en mängd vitaminer och mineraler, inklusive vitaminerna B1, B2, B3, B5, B6, B12, C och E. Bland mineralerna och spårämnena innehåller den även koppar, järn, mangan, magnesium, fosfor, kalium, kalcium och zink. Dessa näringsämnen arbetar tillsammans för att stödja kroppens hälsa och välbefinnande.

Komplex naturlig vitaminkomplex för kroppens hälsa

Med den kombinerade kraften av dessa näringsämnen kan du göra mycket för din hälsa. Vitamin B1, eller tiamin, deltar i normala energiproducerande metaboliska processer och bidrar till nervsystemets, hjärtats och psykologiska funktioners normala funktion. Vitamin B2, eller riboflavin, bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress, samt till kroppens normala järnmetabolism, nervsystemets funktion och bibehållande av normal hud och syn.

Niacin, eller vitamin B3, och vitamin B5, eller pantotensyra, bidrar till att minska trötthet och utmattning. Vitamin B6 deltar i normal protein- och glykogenmetabolism, bidrar till att bibehålla normal psykologisk funktion och immunsystemets normala funktion. Det bidrar också till normal homocysteinmetabolism. Tillsammans med B12 och vitamin C har det en extremt fördelaktig effekt.

Vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Fosfor bidrar till cellmembranens normala funktion och bibehållande av normala ben och tänder. Kalcium bidrar till normal muskelfunktion och deltar i normal impulsöverföring. Det bidrar också till matsmältningsenzymernas normala funktion och spelar en roll i celldelningsprocesser och cellspecialisering.

Kalium bidrar till nervsystemets normala funktion, normal muskelfunktion och deltar i bibehållandet av normalt blodtryck. Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning, bibehållandet av elektrolytbalans, nervsystemets normala funktion, bibehållandet av tänder och ben, samt normal muskelfunktion. Det spelar också en roll i celldelning och normal proteinsyntes.

Mangan bidrar till att bibehålla normala ben och normal bindvävsbildning. Koppar deltar i bibehållandet av normal bindväv, bidrar till normala energigenererande metaboliska processer och normal pigmentering av hår och hud. Järn bidrar till att bibehålla normal mental funktion, normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin, normal immunsystemfunktion och minskning av trötthet och utmattning. Det spelar en roll i celldelning och deltar i normala energiproducerande metaboliska processer.

Prova Sea Moss Complex sjögrästillskott och upplev själv de fantastiska fördelarna! Berätta för oss om dina erfarenheter!

USA medical
5999861931392
13 objekt

Särskilda referenser

ean13
5999861931392
Produktinformation
Produktnamn: USA medical - Sea Moss Complex - 60 Capsules
Näringsfakta: Portionstorlek: 2 kapslar
Portioner per förpackning: 30
Ingredienser: Seaweed, algae, Fucus serratus, vitamin A, vitamin C, calcium, iodine, magnesium, potassium, sodium, zinc, piperine, vitamins B1, B2, B3, B5, B6, B12, E, copper, iron, manganese, phosphorus, calcium, potassium, magnesium
Andra ingredienser: BioPerine®, common burdock
Rekommenderad användning: 2 kapslar dagligen, 20-30 minuter före måltid med vatten
Varning Överskrid ej den rekommenderade konsumtionsmängden! Kosttillskott ersätter inte en balanserad kost och hälsosam livsstil. Rådfråga din läkare innan användning vid allvarlig sjukdom eller användning av receptbelagda läkemedel. Rekommenderas inte för gravida, ammande kvinnor och barn! Förvaras utom räckhåll för barn! Avbryt intaget av kosttillskottet omedelbart om du upplever oönskade symtom. Allergeninformation: vårt produkt tillverkas i en anläggning som bearbetar fisk, soja, skaldjur, hasselnötter och trädnötter!
Ytterligare Info: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

HAIRtamin - SKINtamin®
  • Ny

HAIRtamin - SKINtamin®

399 kr
Tillgänglighet: 38 I lager
SKINtamin® - En omfattande, daglig hudförbättrande formel med 22 rena ingredienser. Främjar kollagenproduktion, minskar rynkor, reducerar blemmor, förbättrar fasthet och elasticitet samt ljusar upp hudtonen. Ge din hud den näring den behöver för att stråla!
Pro Tan - Bikini Bite® No-Slip Suit Fastener Spray - 97 ml
  • Ny
  • Slut i Lager

Pro Tan - Bikini Bite® No-Slip Suit Fastener...

132 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Håll din bikini på plats med Bikini Bite®! Det unika hudvänliga tygfästet ger överlägsen hållkraft i timmar, men missfärgar inte din bikini. Enkelt att tvätta bort med tvål och vatten. Kontrollera vad du vill och när du vill att andra ska se det med Bikini Bite®.
Garden of Life - Beauty Beets Gummies
  • Ny
  • Slut i Lager

Garden of Life - Beauty Beets Gummies

486 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Få ett ungdomligt utseende med Garden of Life - Beauty Beets Gummies. Dessa gummies är fulla av antioxidanter för hudens hälsa och bekämpar ålderstecken. De främjar även friskt hår och starka naglar med biotin. Ekologiska och näringsrika för en hållbar skönhetsrutin. Låt din skönhet blomstra med dessa rödbetsgummies!
Nutriversum - Hyaluron Heaven - WOMEN - Orange - 200 g
  • Ny

Nutriversum - Hyaluron Heaven - WOMEN - Orange...

231 kr
Tillgänglighet: 3 I lager
Hyaluron Heaven är en komplex formulering med höga halter av aktiva ingredienser som hyaluronsyra, vitamin B-komplex, zink, ashwagandha-extrakt, kollagen och vitamin C. Perfekt för hudens fuktighet, hårväxt och övergripande hälsa. Finns i två smaker med extra grönt te- eller matcha te-extrakt för energi och fokus. Upplev skillnaden själv!
Holland & Barrett - Miaroma Relaxing Lavender Temple Balm - 15
  • Ny
  • Slut i Lager

Holland & Barrett - Miaroma Relaxing Lavender...

138 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Upplev avslappning och lugn med Miaroma Relaxing Lavender Temple Balm. Med naturliga ingredienser och en unik doftblandning ger detta tempelbalsam en avkopplande upplevelse. Perfekt för stress, spänningshuvudvärk och för att förbättra sömnkvaliteten. Skapa en stund av välbefinnande med Miaroma Relaxing Lavender Temple Balm.